Καμμένος: Από το 1974 είμαστε σε έναν ακήρυχτο πόλεμο με την Τουρκία

Για ύπαρξη ενός ακήρυχτου πολέμου μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, στο Αιγαίο από το 1974 μέχρι σήμερα, έκανε λόγο ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους, το πρωί της Πέμπτης.

«Από το 1974 η Τουρκία αποφάσισε να προχωρά σε παραβιάσεις του εναερίου χώρου. Εμείς σεβόμενοι το διεθνές δίκαιο και τη δική μας κυριαρχία αναχαιτίζουμε οτιδήποτε εισέρχεται στο δικό μας εναέριο χώρο. Οι πιλότοι μας διώχνουν τον κίνδυνο και προσγειώνονται πάντα τελευταίοι», υποστήριξε ο Έλληνας υπουργός Άμυνας.

Ο κ. Καμμένος απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το γεγονός ότι οι Τούρκοι αξιωματούχοι τον στοχοποιούν στις δηλώσεις τους, σημείωσε: «οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με μένα. Τους εύχομαι καλές εκλογές».
 
ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αγωγή €500.000 από Εθνική Πινακοθήκη στον Παπαδόπουλο-«Από μισό ευρώ να βάλουμε όλοι οι Χριστιανοί τα μαζέψαμε»
Το Kονκλάβιο εκ των έσω-Καρδινάλιος αποκαλύπτει τι συνέβαινε στην ψηφοφορία για τον Πάπα
Η Ινδία κατηγορεί το Πακιστάν ότι παραβίασε την εκεχειρία–Εκρήξεις ακούγονται στη Σριναγκάρ
Συνεχίζει να καταζητείται 39χρονος για απόπειρα φόνου στην Πάφο-Κατάφερε να διαφύγει σε καταδίωξη
Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών ο θάνατος της οικογένειας στο Ελληνικό-«Ποιος καθαρίζει σεντόνια νεκρών;»
Δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια για την σπασμένη τζαμαρία στην Πινδάρου-Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Πρόεδρος Βουλής: Σταθερός σύμμαχος το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ρομπέρτα Μέτσολα
Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως
Στη σημασία της Ευρώπης και στο μέλλον των νέων εστίασαν Χριστοδουλίδης και Μέτσολα
Έσωσαν φοιτητή από το Φούτζι δύο φορές σε τέσσερις μέρες-Τη δεύτερη επειδή επέστρεψε για το... κινητό του