«Όχι» μέχρι νεοτέρας για παράδοση του οχήματος του Αποστολίδη – Αλαλούμ για τον 22χρονο

Αρνητική απάντηση στην Κυπριακή Αστυνομία για παράδοση του οχήματος και των αντικειμένων του Σολωμού Αποστολίδη στις Κυπριακές Αρχές, έδωσε σύμφωνα με την Τουρκοκυπριακή Εφημερίδα «Κibris Gazetesi», ο Τούρκος συμπρόεδρος της δικοινοτικής ομάδας για το έγκλήμα, Χακί Οκέν.

Ο Χακί Ονέν, σημείωσε στις δηλώσεις του ότι τα στοιχεία δεν μπορούν να παραδοθούν έως ότου ολοκληρωθούν οι έρευνες στα κατεχόμενα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Όπως εξήγησε "Τα προσωπικά αντικείμενα φυσικά τους ανήκουν(σ.σ. στους Ελληνοκύπριους), αλλά αν η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση, δεν μπορούν να παραδοθούν. Επειδή η περίπτωση παραχώρησης των στοιχείων μπορεί να επηρεάσει την έκβαση της υπόθεσης, δεν είναι δυνατό αυτή τη στιγμή.

Επιβεβαίωσε ότι η Κυπριακή Αστυνομία ζήτησε να τις παραχωρηθούν τα στοιχεία όμως δεν μπορούν να έχουν γραπτές αξιώσεις όπως είπε. Είναι ένα θέμα για το οποίο θα δώσει την απόφαση του ο «Γενικός Εισαγγελέας».
 
Αλαλούμ με την έκδοση του
 
Εξάλλου παρά τις δηλώσεις της λεγόμενης υπουργού Εξωτερικών, Αισεγκιουλ Μπαϊμπάρς ότι είναι αδύνατη η μεταφορά του για εκδίκαση στα κατεχόμενα εντούτοις η εφημερίδα σημειώνει ότι θα παραδοθεί στις κατοχικές αρχές όταν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις.
 
Ο ύποπτος τελεί υπό κράτηση σε φυλακές της Τουρκίας και είχε επιχειρήσει να θέσει τέρμα στη ζωή του όμως το πρόλαβαν τελευταία στιγμή συγκρατούμενοι του οι οποίοι κάλεσαν τους δεσμοφύλακες.
 

Δειτε Επισης

Υπέβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΔΕΚ ο Παύλος Αναστασίου
Δεν αποδέχεται την πρόταση Υπ. Παιδείας για αξιολόγηση εκπαιδευτικών η ΟΕΛΜΕΚ-Δημοψήφισμα στις 29 Μαΐου
Ν. Υπηρεσία για καταδίκη Ουγγαρέζων: Πρώτη υπόθεση που κρίθηκε με βάση άρθρο 303Α του Ποινικά Κώδικα
Άλλα αντ' άλλων από Τατάρ για την καταδίκη στις Ουγγαρέζες για σφετερισμό-Κάνει λόγο για «υποκριτική πολιτική»
Δεκαπεντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λάρνακα (pic)
Δίνει διευκρινίσεις για το καθεστώς των μελών η ΕΔΕΚ-Δέχεται αιτήματα η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων
Αντικρούει τους ισχυρισμούς εκπροσώπου της Τουρκίας για δύο κράτη ο Χατζηράφτης-«Κυριαρχία KΔ σε όλο το νησί»
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα