Στο νοσοκομείο 29χρονη μετά από καβγά του σκύλου της με Ροντβάιλερ στην Λεμεσό

 Σε ιδιωτική κλινική με νευρικό κλονισμό και δαγκώματα από σκύλο μεταφέρθηκε 29χρονη στην Λεμεσό.

Η γυναίκα είχε πάρει το απόγευμα της Κυριακής περίπατο τον σκύλο της στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, όταν σε κάποιο σημείο του πλησίασε μνεαρός που επίσης κρατου΄σε σκύλο ράτσας Ρόντβάιλερ.

Τα σκυλιά όταν πλησίασαν τον  ένα το άλλο  αγρίεψαν με αποτέλεσμα το Ροντβάιλερ να απελευθερωθεί από το λουρί του και να επιτεθεί.
Η γυναίκα μπήκε στην μέση για να προστατεύει τον σκύλο της με αποτέλεσμα να δεχθεί δαγκωματιές και να πέσει στο έδαφος.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο νεαρός ιδιοκτήτης του Ροντβάιλερ ο οποίος τραυματίστηκε στον αντίχειρά από την προσπάθεια του σκύλου του να απελευθερωθεί από του λουρί με το οποίο τον κρατούσε.

Στην σκηνή βρισκόταν με άλλο σκύλο και ο σύζυγος της γυναίκας ο οποίος κατάφερε και τον απομάκρυνε έγκαιρα από το  περιστατικό.
 

Δειτε Επισης

Όταν το κράτος τροφοδοτεί τον κύκλο της σιωπής, μεγαλώνει ο κύκλος της βίας
Η θερμή συνάντηση Παπαδόπουλου-Καρογιάν και οι βάσεις συνεργασίας εκτός Βουλευτικών
Τελευταίες προσπάθειες Ολγκίν για πρόοδο στη Νέα Υόρκη-Με πλήρως αρνητική διάθεση ο Τατάρ
Εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα η Μουρτζούκου-Δεν γνώριζε για το ένταλμα σύλληψης
Συγκλονιστική διάσωση στο Παρίσι-Άνδρας έσωσε οικογένεια από διαμέρισμα που φλεγόταν
Βλέπει ανάγκη αναζωογόνησης της ιστορικής σχέσης με την Κένυα ο ΥΠΕΞ-Συναντήθηκε με τον ομόλογό του
Προανήγγειλε δημιουργία Εθνικού Κέντρου Κλινικής Tεκμηρίωσης ο Δαμιανός-Βρίσκεται στο τελικό στάδιο
Πρόταση μομφής κατά Φον Ντερ Λάιεν-Καταγγέλλει τους «εξτρεμιστές, αντιεμβολιαστές και θαυμαστές του Πούτιν»
Τραγωδία με δύο νεκρούς 16χρονους στην Ελλάδα-Είχαν εξαφανιστεί, εντοπίστηκαν σε κοίτη ποταμού
Επιδιώκει οικονομική σύσφιξη σχέσεων με το Αζερμπαϊτζάν ο Ερσίν Τατάρ