Σε περιπολίες και το γραμματειακό προσωπικό της αστυνομίας Πάφου

Με περίπολα και τροχονομικούς ελέγχους, η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου επιχειρεί να πατάξει την εγκληματικότητα, αξιοποιώντας προς τον σκοπό αυτό γραφειακό και γραμματειακό προσωπικό.
 
Οι επιπρόσθετες δράσεις δρομολογήθηκαν τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετακινούμενα περίπολα περιοδεύουν σε σημεία της πόλης αλλά και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο, ελέγχοντας οδηγούς για την τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας. 

Η πρωτοβουλία αυτής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου χαιρετίστηκε από το Αρχηγείο Αστυνομίας, το οποίο σε πιλοτική βάση επιθυμεί να εφαρμόσει το μέτρο και σε άλλες επαρχίες,σύμφωνα με τον Βοηθό αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή.

Ο κ. Τσαπής σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ  ανέφερε πως τις περιπολίες μελών της ΑΔΕ και της Τροχαίας Πάφου, ενισχύουν το γραφειακό και γραμματειακό προσωπικό της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου.

Ο κ. Τσαπής είπε πως το νέο μέτρο που εφαρμόζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου έχει αποδώσει τα μέγιστα.

Δειτε Επισης

Ετοιμάζουν διαμαρτυρία οι 297 Συμβασιούχοι Αστυνομικοί-«Θα πεταχτούν περίπου 12 εκατομμύρια στον κάλαθο;»
Ξεχασμένη... παραγγελία τα μέτρα για τις επιθέσεις σε διανομείς φαγητού-Σχεδόν 50 υποθέσεις σε οκτώ μήνες
Συνεχίζει να καταζητείται 39χρονος για απόπειρα φόνου στην Πάφο-Κατάφερε να διαφύγει σε καταδίωξη
Δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια για την σπασμένη τζαμαρία στην Πινδάρου-Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου Καυκάλλου
Επεισοδιακή καταδίωξη με ρίψη πυροβολισμών καταζητούμενων για απόπειρα φόνου και ληστεία στην Πάφο
Ψάχνουν τους δράστες για τους βανδαλισμούς στα γραφεία του ΔΗΣΥ-«Τέτοιες ενέργειες στρέφονται κατά της Δημοκρατίας»
Καταδικάζει ο ΔΗΣΥ του βανδαλισμούς στα γραφεία του-«Η Δημοκρατία ούτε φοβάται, ούτε εκβιάζεται»
Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Γ. Κωνσταντίνου στο φρεάτιο-Συνελήφθη ο εργολάβος, φαίνεται να κάλυψε τις τρύπες της πτώσης
Ζημιές στην είσοδο των γραφείων του ΔΗΣΥ-Άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία