Απόπειρα φόνου στην Πάφο - Ένας στην εντατική και δεύτερος στο χειρουργείο

Στην σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση απόπειρας φόνου στην περιοχή της Γεροσκήπου .

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 20:00 χθες το βράδυ τρεις πολιτικοί πρόσφυγες από την Συρία καβγάδησαν μεταξύ τους για οικονομικές διαφορές  με αποτέλεσμα οι δυο εξ αυτών να μεταφερθούν με σοβαρά τραύματα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Ο ένας από τους δύο μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης μετά από σοβαρά τραύματα που έφερε αλλά σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς η κατάσταση του χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου και το δεύτερο πρόσωπο μεταφέρθηκε  στο χειρουργικό θάλαμο για περαιτέρω νοσηλεία.

Όσο αφορα το τρίτο πρόσωπο, ο ύποπτος ηλικίας 34 ετών, συνελήφθη μετά από εξασφάλιση μαρτυρίας και τέθηκε υπό κράτηση προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Όπως ανέφερε ο συλληφθείς στις ανακριτικές αρχές μετά από οικονομικές διαφορές που είχε με τα άλλα δύο πρόσωπα συναντήθηκε μαζί τους για να τις λύσει. Ωστόσο κατά την συνάντηση που είχε με τον έναν εκ τους δύο που νοσηλεύονται στο ΓΝ Πάφου αυτός του επιτέθηκε και αμυνόμενος τον τραυμάτισε με το μαχαίρι.

Ακολούθως σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 34χρονου, ο δεύτερος τραυματίας τον επισκέφτηκε στο διαμέρισμα του όπου δέχτηκε επίθεση και αμυνόμενος και πάλι, αυτός του επιτέθηκε με μαχαίρι.  

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως  Εγκλημάτων απέκλεισαν την σκηνή για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις, προς διαλεύκανση της υπόθεσης .  
 

Δειτε Επισης

Φωτιά κοντά σε φάρμα στην κτηνοτροφική περιοχή Αραδίππου
Ζητούν άμεση εμπλοκή Αστυνομίας για τη σύλληψη τ/κ που έκλεβαν ζώα οι Κυνηγοί-Βγαίνουν ξανά στους δρόμους
Συνελήφθη 29χρονος που πιάστηκε με ναρκωτικά στο όχημα του-Εντοπίστηκαν και στην οικία του
Ετοιμάζουν διαμαρτυρία οι 297 Συμβασιούχοι Αστυνομικοί-«Θα πεταχτούν περίπου 12 εκατομμύρια στον κάλαθο;»
Ξεχασμένη... παραγγελία τα μέτρα για τις επιθέσεις σε διανομείς φαγητού-Σχεδόν 50 υποθέσεις σε οκτώ μήνες
Συνεχίζει να καταζητείται 39χρονος για απόπειρα φόνου στην Πάφο-Κατάφερε να διαφύγει σε καταδίωξη
Δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια για την σπασμένη τζαμαρία στην Πινδάρου-Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου Καυκάλλου
Επεισοδιακή καταδίωξη με ρίψη πυροβολισμών καταζητούμενων για απόπειρα φόνου και ληστεία στην Πάφο
Ψάχνουν τους δράστες για τους βανδαλισμούς στα γραφεία του ΔΗΣΥ-«Τέτοιες ενέργειες στρέφονται κατά της Δημοκρατίας»