Έφοδος του FBI στα γραφεία του προσωπικού δικηγόρου του Τραμπ

Το FBI πραγματοποίησε έφοδο στα γραφεία του Μάικλ Κόεν, του προσωπικού δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τους New York Times.

Ο Μάικλ Κόεν βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης της πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς, η οποία έχει ισχυρισθεί ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ και πληρώθηκε πριν από το 2016 για να μην κάνει αποκαλύψεις.

Ο Στίβεν Ράιαν, δικηγόρος του Κόεν, επιβεβαίωσε στους New York Times την έφοδο στα γραφεία του Κόεν και την κατάσχεση ορισμένων "επικοινωνιών".

Σύμφωνα με τον Ράιαν, ομοσπονδιακοί εισαγγελείς τον πληροφόρησαν ότι η αστυνομική επιχείρηση έγινε εν μέρει κατόπιν παραγγελίας του γραφείου του ειδικού ανακριτή Ρόμπερτ Μάλερ.
 
ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ο Πεζεσκιάν κατηγορεί το Ισραήλ ότι προσπάθησε να τον δολοφονήσει
Ζημιές στις αποβάθρες λιμανιού της Υεμένης μετά τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ
Ο Τραμπ ενημερώνει ηγέτες κρατών για δασμούς που θα επιβληθούν από την 1η Αυγούστου
Πάνω από 100 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας, ανάμεσα τους και παιδιά-Δεκάδες αγνοούμενοι
BINTEO: Ο Νετανιάχου πρότεινε τον Τραμπ για το Νόμπελ Ειρήνης-Τι συζήτησαν για Ιράν, Γάζα και Ουκρανία
Συγκλονιστική διάσωση στο Παρίσι-Άνδρας έσωσε οικογένεια από διαμέρισμα που φλεγόταν
Πρόταση μομφής κατά Φον Ντερ Λάιεν-Καταγγέλλει τους «εξτρεμιστές, αντιεμβολιαστές και θαυμαστές του Πούτιν»
Νεκρός ο υπουργός Μεταφορών της Ρωσίας λίγο μετά την αποπομπή του από τον Πούτιν
ΒΙΝΤΕΟ: Νεκροί 27 κατασκηνωτές από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Πώς πλημμύρισε η περιοχή σε λίγα λεπτά
BINTEO: Αγρότης βρέθηκε νεκρός μέσα στην κοιλιά πύθωνα στην Ινδονησία