«Μίλησε» η νεκροτομή για την άτυχη Άντρη – «Χτυπήθηκε» από ιό στην καρδία

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης 18χρονης φοιτήτριας Άντρης Παρασκευά, η οποία «έφυγε» για τη γειτονιά των αγγέλων τα  ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα στην παρουσία και του Πανίκου Σταυριανού.
 
Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης η οποία ήταν πολύωρη, ο θάνατος της προήλθε από επιπωματισμό καρδιάς συνεπεία υγρής περικαρδίτιδάς. Αυτό σημαίνει ότι ο σάκος της καρδίας γεμίζει υγρό και η λειτουργία της διακόπτεται.
 
Επίσης λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις από τις οποίες θα διαφανεί από ποιο ιό έχει προσβληθεί.
 
Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη 18χρονη σπούδαζε στο εξωτερικό και λίγο πριν έρθει στην Κύπρο και στην οικογένεια της για τις διακοπές του Πάσχα είχε συμπτώματα γρίπης και εξάντλησης. Με την πάροδο λίγων ημερών η 18χρονη ένιωθε καλύτερα, ωστόσο όταν ήρθε στην Κύπρο αντιμετώπισε ξανά συμπτώματα γρίπης.

Την Κυριακή του Πάσχα, λίγο πριν μεταβεί στην γιαγιά της για το εορταστικό τραπέζι, η 18χρονη έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε από τους γονείς της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, 3 ώρες αργότερα η άτυχη Άντρη «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι, αφού ο ιός της γρίπης την κτύπησε στην καρδία και υπέστη ανακοπή.

Ο συγκεκριμένος ιός της γρίπης μπορεί να διαγνωστεί και να διαφανεί μόνον με συγκεκριμένες ιατρικές εξετάσεις οι οποίες δεν πρόλαβαν να γίνουν αφού συνέβη το μοιραίο.

Η Άντρη ήταν ένα παιδί γεμάτο όνειρα και διακρινόταν για το ήθος και τις αξίες της. Από τα παιδικά της χρόνια ασχολείτο με τον  χορό ενώ, ο θάνατος της σκόρπισε θλίψη σε όσους είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν. 

Δειτε Επισης

Αναστάτωση σε πτήση με προορισμό την Κύπρο-Επιβάτης επιτέθηκε λεκτικά στον κυβερνήτη και στο πλήρωμα
Φωτιά σε 300 πάλες σανού κοντά σε φάρμα στην κτηνοτροφική περιοχή Αραδίππου
Ζητούν άμεση εμπλοκή Αστυνομίας για τη σύλληψη τ/κ που έκλεβαν ζώα οι Κυνηγοί-Βγαίνουν ξανά στους δρόμους
Συνελήφθη 29χρονος που πιάστηκε με ναρκωτικά στο όχημα του-Εντοπίστηκαν και στην οικία του
Ετοιμάζουν διαμαρτυρία οι 297 Συμβασιούχοι Αστυνομικοί-«Θα πεταχτούν περίπου 12 εκατομμύρια στον κάλαθο;»
Ξεχασμένη... παραγγελία τα μέτρα για τις επιθέσεις σε διανομείς φαγητού-Σχεδόν 50 υποθέσεις σε οκτώ μήνες
Συνεχίζει να καταζητείται 39χρονος για απόπειρα φόνου στην Πάφο-Κατάφερε να διαφύγει σε καταδίωξη
Δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια για την σπασμένη τζαμαρία στην Πινδάρου-Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου Καυκάλλου
Επεισοδιακή καταδίωξη με ρίψη πυροβολισμών καταζητούμενων για απόπειρα φόνου και ληστεία στην Πάφο