Χειροπέδες σε 44χρονο - Εντοπίστηκαν κλεμμένα χρυσαφικά στο σπίτι του στη Λευκωσία

Συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 44χρονος κάτοικος Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών. 

Συγκεκριμένα, χθες καταγγέλθηκαν δύο διαφορετικές υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου οι δράστες έκλεψαν από την πρώτη κατοικία, διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, ενώ στη δεύτερη κατοικία είχε γίνει απόπειρα διάρρηξης. 

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του πιο πάνω προσώπου. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του στη Λευκωσία, εντοπίστηκε αριθμός χρυσαφικών, κοσμημάτων και άλλων αντικειμένων, τα οποία παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια. 

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά στο δημοτικό Λυκαβητού στη Λευκωσία-Επηρεάστηκαν δύο αίθουσες
Φωτιά μετά από χρήση σμυριλίου στην Κακοπετριά-Καταγγέλλει τους εμπλεκομένους το Τμήμα Δασών
Συνελήφθησαν από τις Βάσεις οι τρεις ανήλικοι μετά την καταδίωξη-Είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά
Άγρια καταδίωξη 14χρονου οδηγού στον αυτοκινητόδρομο-Από τις Χαλεπιανες κατέληξαν στην Πύλα
Ξυλοφόρτωσαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 31χρονο επειδή αρνήθηκε να παραδώσει τα χρήματα του
Απουσιάζει από την οικία του ο 42χρονος Γιώργος Θεοδώρου (pic)
Στο Δικαστήριο για καταχώρηση οι υποθέσεις κατά Ησαΐα-Περιμένει ενημέρωση για το κατηγορητήριο η υπεράσπιση
Πλησιάζει η ώρα της ποινής για την ανθρωποκτονία του Δωρόθεου στα Λατσιά-«Πρόκειται για αθέλητη ανθρωποκτονία»
Χάθηκαν τα ίχνη 57χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε από το Εφετείο Ρώσος εκζητούμενος