Στο κελί ο γιος, ελεύθερος μέχρι νεοτέρας ο πατέρας για το θάνατο της Petrana

Τα επόμενα βήματα των ανακριτών στην υπόθεση του θανάτου της 46χρονης Petrana Milchova Nikolova στην Πάφο αποφάσισε ο Γενικός Εισαγγελέας καθώς το διάταγμα  προσωποκράτησης των δύο υπόπτων, ενός 27χρονου και του 54 χρονου πατέρα του, εκπνέει σήμερα.
 
Η Νομική Υπηρεσία αποφάσισε όπως ο 27χρονος που θεωρείται ύποπτος για ανθρωποκτονίας οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον δικαστηρίου για ανανέωση διατάγματος προσωποκράτησης του ενώ ο 54χρονος πατέρας του αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων και της 5ης νεκροτομής στη σορό της 46χρονης, που φρουρείται.

Τη νεκροτομή αναμένεται να διενεργήσει στις 14 Μαρτίου η καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας στην Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ Χαρά Σπηλιοπούλου.

Η σορός της 46χρονης φρουρείται στο νεκροτομείο του ΓΝ Πάφου ενώ υπό την επίβλεψη της Αστυνομίας είναι και οι δύο σκύλοι Rottweiler που ανήκουν στον 27χρονο  και κυκλοφορούσαν ανεπιτήρητα στην περιοχή που βρίσκεται το γκαράζ τους. 

Οι ανακριτικές αρχές κατέχουν και  τα αποτελέσματα από το Ινστιτούτο Γενετικής, σύμφωνα με τα οποία από το ξύλινο πλακάζ που παραλήφθηκε από το κλουβί του σκύλου Rottweiler απομονώθηκε γενετικό προφίλ το οποίο ταυτίζεται με το γενετικό προφίλ της θανούσας. 
 

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 25χρονο για συμπλοκή που διαπράχθηκε το 2023
Απουσιάζει από την οικία του στο Κίτι ο 44χρονος Μιχαλάκης (pic)
Δεν κλειδώνει η ληστεία πίσω από τα μαχαιρώματα 35χρονου-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά
Ξεκαθαρίζει η Νομική Υπηρεσία για την υπόθεση Κούμα-«Δεν έχει ολοκληρωθεί η διερεύνηση»
Φόρτωσε τη βαλίτσα του με χαβιάρι και σολομό από τα κατεχόμενα και τον ανέκοψαν στο οδόφραγμα (pics)
Νέα εκδίκαση υπόθεσης προστίμου κατά CYTA αποφάσισε το Ανώτατο Συνταγματικό
Νέα απάτη με δήθεν επενδύσεις-Παρουσιάζουν βίντεο με επώνυμα πρόσωπα
Αιματηρή διάρρηξη μέρα μεσημέρι στη Δευτερά-Τραυματίστηκε ο ένοικος, έρευνες για τις συνθήκες
Έντονη διαφωνία για την Εθνική Μονάδα Εφαρμογής Κυρώσεων-Καταγγέλλει παράνομη και παράτυπη διαδικασία ο ΠΔΣ
Άφαντος για ενάμιση μήνα 20χρονος στη Λευκωσία (pic)