ΒΙΝΤΕΟ: Ένταση στη Βουλή των Ελλήνων στην παρουσία Χριστοδουλίδη με πρωταγωνιστή τον Κασιδιάρη

Ένταση υπήρξε στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Βουλής στην οποία παρευρέθηκαν για να ενημερώσουν τους Ελλαδίτες Βουλευτές ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και ο Κύπριος ομόλογος του Νίκος Χριστοδουλίδης.
 
Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε από τον Πρόεδρο της Επιτροπής να ζητήσει την αποχώρηση του Μουσουλμάνου Βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά γιατί όπως είπε θα διαρρεύσει όσα απόρρητα θα ακουστούν στη συνεδρίαση.
 
Μάλιστα ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής επικαλέστηκε παλαιότερες δηλώσεις του Ερντογάν που αποκάλεσε τους Μουσουλμάνους Βουλευτές της μειονότητας «δικούς του βουλευτές στην ελληνική βουλή».

 
Σύμφωνα με ελληνικά δημοσιεύματα οι τόνοι  ανέβηκαν επικίνδυνα γεγονός που κινητοποίησε και τη φρουρά του ελληνικού κοινοβουλίου.  Μετά από λίγο τα πνεύματα ηρέμησαν και η συνεδρίαση συνεχίστηκε κανονικά.
 
Τα όσα φέρεται να είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης, προκάλεσαν την εντονότατη δυσφορία και την αποδοκιμασία βουλευτών από την ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ, τη ΔΗΣΥ, και το Ποτάμι, με άπαντες να καταγγέλλουν τον χρυσαυγίτη βουλευτή ότι με τη στάση και τη συμπεριφορά του ουσιαστικά λειτουργεί υπέρ της τουρκικής προπαγάνδας.
 
«Ο Κασιδιάρης και η παρέα των νεοναζί παίζουν το παιχνίδι του Ερντογάν! Ό,τι λέει ο Ερντογάν το θέτει στην ελληνική Βουλή η Χ.Α. Είναι προδοσία να υιοθετείς αυτά που λέει ο Ερντογάν εντός της Βουλής παρουσία του Υπ. Εξωτερικών της Κύπρου!
 
Ποιος άλλος θα μπορούσε να το κάνει, οι νεοναζί βέβαια!», έγραψε στο Twitter ο κ. Οδ. Κωνσταντινόπουλος (ΔΗΣΥ).
 
«Απαιτεί απύθμενο θράσος οι απολογητές της προδοσίας της Κύπρου ενώπιον μάλιστα του Κυπρίου υπουργού Εξωτερικών να αμφισβητούν τον πατριωτισμό και την ακεραιότητα οποιουδήποτε Έλληνα βουλευτή ιδιαιτέρως δε του Μουσταφά Μουσταφά που κοσμεί το Ελληνικό Κοινοβούλιο όχι μόνο από χθες ή προχθές αλλά από τη δεκαετία του ‘90. Και επειδή η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένας από μας αλλά είναι ορκισμένος εχθρός του Κοινοβουλευτισμού και της Δημοκρατίας, εμείς τα κόμματα του Συνταγματικού Τόξου οφείλουμε μα προστατέψουμε το Κοινοβούλιο και τη Δημοκρατία» επισήμανε αμέσως ο κ. Σπ.Δανέλλης. «Το θέμα αυτό πρέπει να απασχολήσει τον Πρόεδρο της Βουλής και την επιτροπή Δεοντολογίας», πρόσθεσε ο βουλευτής του Ποταμιού. 

Δειτε Επισης

Υπ. Ενέργειας: Ευθύνη μας να διασφαλίσουμε ένα βιώσιμο ενεργειακό μέλλον
Εκτός ελέγχου ο Κουλίας εκβιάζει τον Πρόεδρο και ο Νικόλας ποιεί την νήσσαν-Το θέμα δεν είναι νομικό, είναι πολιτικό
Εγκαθίδρυση έδρας των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο ζητούν πολίτες από όλα τα φάσματα
Βγήκε μπροστά ο Νικόλας-Χαρακτήρισε λανθασμένη την απόφαση για Οδυσσέα, πυρά κατά ΑΚΕΛ
Βάζει φρένο στον Κουλία για διορισμό Γενικού Ελεγκτή η Αννίτα-Ακύρωσε το ταξίδι της, παραμένει Προεδρεύουσα
Στην ΝΥ έφτασε ο Ταταρ, συναντάται στις 28/9 με τον ΓΓ ΟΗΕ
Το μεσημέρι η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Αντόνιο Γκουτέρες
Επιμένει ο Κουλίας να διορίσει τον αντικαταστάτη Οδυσσέα-Πώς απαντά η Κυβέρνηση
«Οι διμερείς σχέσεις δεν ετεροκαθορίζονται»-Το μήνυμα της Αθήνας πριν το ραντεβού Μητσοτάκη και Ερντογάν
Εξέφρασε την ελπίδα να τεθούν οι βάσεις στη Νέα Υόρκη για επανέναρξη των συνομιλιών ο ΠτΔ