Στην Άγκυρα Ερχουρμάν και Οζερσάι

Στις 11.30 ώρα Τουρκίας (10.30 ώρα Κύπρου) θα συναντηθεί ο ‘πρωθυπουργός’ Τουφάν Ερχουρμάν με τον Τούρκο Πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ στην πρώτη του επίσκεψη έπειτα από την ανάληψη των ‘καθηκόντων’ του. 

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ θα παραθέσει γεύμα στον Τουρφάν Ερχουρμάν στις 13.00 ώρα Τουρκίας (12.00 ώρα Κύπρου). Στις 17.00 ώρα Τουρκίας (16.00 ώρα Κύπρου) είναι προγραμματισμένη και συνάντησή του Τουφάν Ερχουρμάν με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν. Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί και με τον Τούρκο αντιπρόεδρο και υπεύθυνο για κυπριακές υποθέσεις Ρετζέπ Ακντάγ.

Τον Τουφάν Ερχουρμάν συνοδεύει στην Τουρκία ο ‘υπουργός εξωτερικών’ Κουντρέτ Οζερσάι ωστόσο δεν έχει καθοριστεί συνάντησή του με τον Τούρκο Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου λόγω απουσίας του τελευταίου στη Γερμανία. 
 
ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στο Χάρκοβο-Έφτασαν του έξι οι νεκροί και 21 οι τραυματίες
Χιλιάδες στην τριήμερη πορεία προς τη Γάζα-«Θα βαδίσω γιατί δεν μπορώ να βλέπω άλλα νεκρά παιδιά»
Διπλή δολοφονία στο Βέλγιο-Νεκρές 46χρονη και η 6χρονη κόρη της μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα
Προβλέψεις αναλυτών ότι ο καυγά των… κολλεγιόπαιδων Τραμπ-Μασκ θα καταλήξει σε εκεχειρία
Νομικοί επιβεβαιώνουν πως ο Τραμπ μπορεί να απελάσει τον Μάσκ αν αποδειχθεί ότι παρανόμησε
Εγκλωβίστηκε τραυματισμένος σε βράχο στην Αγία Νάπα 24χρονος Βρετανός-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσής του
Ο πιλότος του Πάμπλο Εσκομπάρ δίνει την πρώτη του συνέντευξη-«Είχα 30 Λαμποργκίνι, έπαιρνα 20 εκατ. το μήνα»
ΒΙΝΤΕΟ: Πρωτοφανούς κλίμακας ρωσική επίθεση εναντίον του Χαρκόβου και της Χερσώνας-Πέντε νεκροί
To μεγάλο «όπλο» του Τραμπ απέναντι στον Μασκ-Πώς μπορούν να βλάψουν περαιτέρω ο ένας τον άλλον
Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα-Σταθερά στα ύψη μέχρι και την Τρίτη