powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Τερματίζεται η δωρεάν στάθμευση που στο Δήμο Λάρνακας

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Λάρνακας «ανακοινώνει αρμοδίως ότι το Δημοτικό Συμβούλιο σε πρόσφατη συνεδρία του αποφάσισε όπως από τούδε και στο εξής,  τερματισθεί η παραχώρηση κάρτας δωρεάν στάθμευσης στους κατόχους υβριδικών οχημάτων, αφού ο αριθμός των εν λόγω οχημάτων  αυξήθηκε σημαντικά», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Προστίθεται επίσης ότι η αύξηση του αριθμού των υβριδικών οχημάτων έχει ως αποτέλεσμα, ο  Δήμος Λάρνακας «να μην μπορεί να εξασφαλίσει τους απαιτούμενους χώρους για δωρεάν στάθμευση».
 
Στην ανακοίνωση ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει τους κατόχους υβριδικών αυτοκινήτων που είχαν εξασφαλίσει κάρτα για δωρεάν στάθμευση κατά την περίοδο 1/1/2018-9/1/2018, ότι  η κάρτα που τους έχει παραχωρηθεί  θα ισχύει μόνο  για το 2018.
 
Το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας αποφάσισε επίσης, ότι θα επιτρέπεται η παραχώρηση κάρτας δωρεάν στάθμευσης μόνο στους κατόχους Ηλεκτρικών   Αυτοκινήτων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;