«Γίνε Δήμαρχος για μια ημέρα»  από τον Δήμο Αγλαντζιάς

Το πρόγραμμα «Γίνε Δήμαρχος για μια ημέρα» εφάρμοσε μετά από εισήγηση του Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου ο Δήμος Αγλαντζιάς, σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Αγλαντζιάς και το Γυμνάσιο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ Πλατύ.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, στην εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν μαθητές των δύο Γυμνασίων, ο νυν, τέως και πρώην Δήμαρχος, Δημοτικοί Σύμβουλοι και υπηρεσιακοί του Δήμου, μαθητές σαν ενεργοί πολίτες προσέγγισαν τα διάφορα θέματα και προβληματισμούς του Δήμου, τόσον σαν Δήμαρχοι όσον και σαν απλοί δημότες.
 
Η θεματολογία, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ήταν πλούσια και προσέγγισε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο και τους δημότες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Δύσκολος ο εντοπισμός των παράνομων βρεφοκομικών σταθμών-Δυσβάστακτο το κόστος φοίτησης
Νέα εποχή για τη διαχείριση των τ/κ περιουσιών-Οι τρεις κατηγορίες και η μοριοδότηση που βάζει τάξη
Μεταλλίο Εξαίρετης Προσφοράς στη Μαρίζα Κωχ-«Πρωτοστάτης στην προσπάθεια για διεθνοποίηση του Κυπριακού»
Επιστροφή του καιρού στα 40αρια-Νέα κίτρινη προειδοποίηση
Έκλεισε για σήμερα η μεγάλη δεξαμενή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λευκωσίας
Αντικατοχική εκδήλωση στο οδόφραγμα Λήδρας από το Παγκύπριο Κίνημα Ελευθερίας
ΒΙΝΤΕΟ: «Η Ζωή Επιμένει»-Ταινία Μικρού μήκους για την Πράσινη Γραμμή
Οι πρώτες εβδομάδες μετά την τουρκική εισβολή και οι αιχμάλωτοι που δεν επέστρεψαν ποτέ
Πλήθος κόσμου από Κύπρο και Ελλάδα τίμησε τους πεσόντες της εισβολής στον Τύμβο Μακεδονίτισσας
Θύματα του χάους στο Κυπριακό οι αγνοούμενοι-Η σύγχρονη αρχαία τραγωδία