Έθεσαν τα προβλήματα του φοιτητικού κινήματος στον νέο Υπουργό Παιδείας οι φοιτητές

Με την Γενική Γραμματεία της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Φοιτητικών Ενώσεων (ΠΟΦΕΝ) συναντήθηκε ο νέος Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης.

Σε δελτίο Τύπου της ΠΟΦΕΝ αναφέρεται ότι η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας παρέδωσε στον Υπουργό το ψήφισμα για τα φοιτητικά ζητήματα, όπως αυτό εγκρίθηκε στο 44ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας και του παρουσίασε τα σημαντικότερα ζητήματα για το φοιτητικό κίνημα όπως οι περικοπές στην κρατική φοιτητική μέριμνα αλλά και τα επιμέρους θέματα που αφορούν τους φοιτητές των ιδιωτικών και δημοσίων πανεπιστημίων στη Κύπρο, αλλά και τους φοιτητές που σπουδάζουν στην Ελλάδα και στις υπόλοιπες χώρες του εξωτερικού.

Ο Υπουργός ανέφερε ότι θα διευθετηθεί νέα συνάντηση το συντομότερο για περαιτέρω συζήτηση των θεμάτων αυτών, ώστε να μπορέσει ο ίδιος να τα μελετήσει για να υπάρξει πιο παραγωγικός διάλογος.

Δειτε Επισης

Δεν πρόλαβε να επιστρέψει ο Τατάρ και δυναμιτίζει το κλίμα-«Όχι σε διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας»
«Η μαγκιά είναι όταν πέφτεις, να έχεις τη δύναμη και το σθένος να ξανασηκώνεσαι και να παλεύεις ξανά»
Απολύθηκε ως δεσμοφύλακας, προσλήφθηκε ως νεκροτόμος-Ποινική έρευνα για εξαπάτηση του δημοσίου
Ένοχος ο αδελφός του Αγγελή για την απόπειρα φόνου της αδελφής του θύτη-Την έλουσε με βενζίνη, απείλησε να την κάψει
Το «προεκλογικό» τουρ του Τατάρ στη Νέα Υόρκη και τα ερωτήματα για το μέλλον του Κυπριακού
ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Αραδίππου
Χάθηκαν από την Πέμπτη τα ίχνη της 20χρονης Λιάνας στη Λεμεσό (pic)
Τυχαίος έλεγχος σε φορτίο στη Λεμεσό οδήγησε σε κατάσχεση χιλιάδων πυροτεχνημάτων και Labubu (pics)
Ως οικιακή βοηθός εργαζόταν η άτυχη 58χρονη-Τέσσερις οι επιβαίνοντες του οχήματος που την παρέσυρε στη Λεμεσό
Εκκενώθηκε πολυκατοικία στην Παλουριώτισσα μετά από πυρκαγιά-Στο νοσοκομείο ένοικος που εισέπνευσε καπνό