Σύγκρουση ημιφορτηγών στην Γεροσκήπου – Έξι πρόσωπα στο νοσοκομείο

O ελαφρύς τραυματισμός έξι ατόμων είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε  λίγο μετά τις 18:00  το απόγευμα στην περιοχή της Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για σύγκρουση δύο ημιφορτηγών οχημάτων στην περιοχή του παλαιού ΚΕΝ στην Γεροσκήπου. 

Από την σύγκρουση των δύο ημιφορτηγών ανατράπηκε το ένα εξ αυτών στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα ενώ στο  δεύτερο ημιφορτηγό επέβαιναν δύο πρόσωπα. Στην σκηνή κλήθηκαν ασθενοφόρα. 

Έξι άτομα διακομίσθηκαν με τα ασθενοφόρα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι γιατρό έχουν υποστεί ελαφρούς τραυματισμούς. Δύο εξ αυτών αναμένεται να εισαχθούν για περαιτέρω νοσηλεία.

Στην σκηνή μετέβησαν μέλη της Τροχαίας Πάφου τα οποία διενεργούν  εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή  αίτια της πρόκλησης του τροχαίου.
 
ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Από Σεπτέμβρη αρχίζει η κατ' άρθρον του νομοσχεδίου για την ευθανασία-«Πρώιμη η συζήτηση»
Στήνεται κέντρο ελέγχου για τη φωτιά στην Πάφο-Στη μάχη οκτώ πτητικά μέσα
Ζητά αναδιαμόρφωση διαδικασιών μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Δικηγορικός Σύλλογος-Εκφράζει έντονο προβληματισμό
Τραγωδία στα κατεχόμενα-Νεκρό τετράχρονο αγοράκι σε πισίνα
ΒΙΝΤΕΟ: Νεκροί 27 κατασκηνωτές από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Πώς πλημμύρισε η περιοχή σε λίγα λεπτά
Συνεχίζεται η απεργία μεταφορέων-Ψάχνουν αλλά δεν βρίσκουν λύσεις στα προβλήματα
Επανήλθε με σφοδρότητα το ΑΚΕΛ, κατηγορεί ΠτΔ και Αννίτα για προστασία Αγγελίδη-«Έπρεπε να ήταν προ πολλού σπίτι του»
Εννιά στους δέκα απόφοιτοι πανεπιστημίου βρίσκουν δουλειά εντός πέντε χρόνων μετά τις σπουδές τους
Εξαπάτησαν 62χρονη για δήθεν απλήρωτο εξώδικο-Της απέσπασαν χιλιάδες ευρώ
Μέτωπα πυρκαγιών σε Πάφο και Λεμεσό-Επιχειρούν από ξηράς και αέρος οι δυνάμεις πυρόσβεσης