Αναστέλλουν τα μέτρα οι οδηγοί ΤΑΧΙ-Συναντώνται το απόγευμα με την Υπ. Μεταφορών

Αναστολή των απεργιακών μέτρων που είχαν εξαγγείλλει από το πρωί οι επαγγελματίες οδηγοί ΤΑΞΙ του αεροδρομίου Λάρνακας, μετά την διευθέτηση συνάντησής τους με την Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργω Βασιλική Αναστασιάδου.
 
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας στις 3 το απόγευμα, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Υπουργείου Μεταφορών στον λογαριασμό του στο twitter.
 
Μέχρι τότε σύμφωνα με τους οδηγούς ΤΑΞΙ τα απεργιακά τους μέτρα αναστέλλονται και τα επόμενα βήματα θα καθοριστούν, αναλόγως και της έκβασης της συνάντησης που θα έχουν το απόγευμα με την Υπουργό.
 

Δειτε Επισης

Καταγράφηκαν ζημιές σε 15 κοινότητες-Ξεπέρασαν τις 200 οι κατοικίες, πάνω από 100 οχήματα
Προκλητικός ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα στην απολογία του-«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της»
ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος σε αγορά τροφίμων στην Μπανγκόκ-Ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε πέντε ανθρώπους
Κατέκαψε το 1,3% του νησιού η φονική πυρκαγιά-«Οι κοινότητες χρειάζονται δεκαετίες για να ανακάμψουν»
Απομένουν πέντε μάρτυρες για την υπόθεση Γιαννάκη-Πίεση και στις δύο πλευρές για ολοκλήρωση τη διαδικασίας
Στον Ιεζεκιήλ δόθηκε η ανώνυμη πληροφορία για οργανωμένο σχέδιο εμπρηστών-«Όσο ηλίθια κι αν είναι, δεν μπορώ να αδιαφορήσω»
Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Αϊκούτ για λόγους υγείας
Έως και 20 εκατομμύρια το κόστος από τη φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό
Οκτώ οι τραυματίες στο Κίεβο από ρωσική επιδρομή-Ανάμεσά τους παιδί τριών ετών
Διαμαρτυρία από τους ιδιοκτήτες skip με 57 φορτηγά-Από το Υπουργείο Γεωργίας πάνε έξω από το Προεδρικό