Βιβλίο συλλυπητηρίων για τα θύματα της πυρκαγιάς στη Ρωσία υπέγραψε ο Συλλούρης

Τα συλλυπητήρια του στη Ρωσία, και ιδιαίτερα στους συγγενείς των θυμάτων της πυρκαγιάς στο εμπορικό κέντρο της ρωσικής πόλης Kemerovo, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, μετά την υπογραφή, εκ μέρους της Βουλής των Αντιπροσώπων, του βιβλίου συλλυπητηρίων που άνοιξε στη ρωσική πρεσβεία, στη Λευκωσία.  
 
Σε δηλώσεις μετά την υπογραφή του βιβλίου συλλυπητηρίων, ο κ. Συλλούρης τόνισε ότι μετά την τραγωδία αυτή, «αυξάνεται η υποχρέωση μας να συνεργαστούμε σε παγκόσμιο επίπεδο για την αντιμετώπιση αυτών των εγκληματιών, οι οποίοι δεν έχουν ούτε αρχές, ούτε ήθος, και με αιμοβόρο τρόπο αντιμετωπίζουν μια ήσυχη και φιλειρηνική κοινωνία». Αυτό δεν συμβάλλει στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα, ανέφερε, και τόνισε την ανάγκη εξεύρεσης ειρηνικών προσεγγίσεων και λύσεων.
 
Από την πλευρά του, ο Πρεσβευτής της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Κύπρο Στανισλάβ Οσάτσι είπε ότι είναι μια πραγματικά μεγάλη τραγωδία για το λαό της Ρωσίας και σημείωσε ότι μεταξύ αυτών που πέθαναν ήταν πάρα πολλά παιδιά. «Είναι μια ιδιαίτερη τραγωδία για όλους μας. Όλος ο λαός περνά τώρα τραγικές στιγμές», πρόσθεσε. Τέλος, ο κ. Οσάτσι ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό της Ρωσίας σε αυτή την τραγωδία που διέρχεται η χώρα. 
 
ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στη Γαλλία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την Διάσκεψη του ΟΗΕ για τους Ωκεανούς
Το (never)surrender των κομμάτων στην ανυποληψία, οι ασφυκτικές πιέσεις και οι σύγχρονοι «σωτήρες»
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του με Ολγκίν ο Γεραπετρίτης-«Μόνη οδός για πρόοδο στο Κυπριακό ο διάλογος»
Αντιδρά το Άλμα για την έρευνα σε βάρος του Οδυσσέα-«Πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν και Όρμπαν»
Οι δαίμονες της ΕΔΕΚ, η επιβολή ατζέντας στον Αναστασίου και η απομάκρυνση του στόχου επανένταξης
ΥΠΕΞ: Η Κύπρος επαναβεβαιώνει ισχυρή υποστήριξη προς FAO για εξάλειψη της πείνας
Αυστηρό μήνυμα Αννίτας-«Όσοι ονειρεύονται να φτιάξουν κόμματα για να πλήξουν τον ΔΗΣΥ θα μας βρουν απέναντι»
Παραμένει ο προγραμματισμός για νέα πολυμερή στα τέλη Ιουλίου-Ανασκόπησαν την πρόοδο Γεραπετρίτης και Ολγκίν
Άνοιξαν όλες οι πληγές στην ΕΔΕΚ-Αντιπαράθεση Παπαδάκη και Σιζόπουλου, εκνευρισμένος ο Αναστασίου
Τσαλαπατά το Κυπριακό για να κάνει «προεκλογική» ο Τατάρ-Ανεβάζει την ένταση της μουρμούρας συνεχώς