Συνάντηση Υπουργού Γεωργίας με επικεφαλής και στελέχη ΚΟΑΠ

Ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής είχε σήμερα συνάντηση με τον Επίτροπο Αγροτικών Πληρωμών Τίμη Ευθυμίου, τον Βοηθό Επίτροπο Ανδρέα Ευαγγέλου και ανώτερα στελέχη του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ), στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού.
 
Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου του ΚΟΑΠ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Υπουργός Γεωργίας ενημερώθηκε για το σχέδιο δράσης του Οργανισμού, για το όραμα και τους στόχους του για το έτος 2018, ώστε να καταστεί ένας από τους αποτελεσματικότερους Οργανισμούς στην Ευρωπαϊκή Ένωση με εκτόπισμα που θα ξεπερνά εκείνο που αναλογεί στο μέγεθος της Κύπρου.
 
Ο Επίτροπος σημείωσε ότι ο ΚΟΑΠ θα συνεχίσει να επιτελεί το έργο του υπεύθυνα, αποδοτικά και ανεπηρέαστα, με μόνο γνώμονα τη διασφάλιση των διαχρονικών συμφερόντων των αγροτών και της κυπριακής γεωργίας στο σύνολο της, αναφέρεται.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 16,2 εκατ. ευρώ
Από το πορτοκαλί στο κίτρινο η προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Ξεκάθαρο μήνυμα Κυβέρνησης-«Δεν θα επιτρέψουμε στην κατοχή να γίνει κανονικότητα»
Έκκληση Επαρχιακής Διοίκησης να ενημερώσουν όσοι δεν το έπραξαν για να αποζημιωθούν-«Πραγματική τραγωδία»
Αυξάνονται τα περιστατικά θερμοπληξίας-Τέσσερις στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση 61χρονος
Υποχωρεί ο καύσωνας, αυξάνεται η υγρασία-Βελτιωμένες οι καιρικές συνθήκες από βδομάδας
Με γοργούς ρυθμούς η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές-Καταγράφηκαν όλες οι ζημιές
Διακόπτονται τα ντελίβερι για τέσσερις ώρες ελέω καύσωνα-Συστάσεις Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας
Σε ισχύ η πορτοκαλί προειδοποίηση-Αγγίζει τους 43 βαθμούς ο υδράργυρος
Νέα πορτοκαλί προειδοποίηση-Στους 43 βαθμούς ο υδράργυρος την Κυριακή