Στις φλόγες διαμέρισμα στην Τρεμιθούσα

Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν σε διαμέρισμα στην Τρεμιθούσα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 10 περίπου το πρωί, χωρίς να κινδυνέψουν οι ένοικοι.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία, η πυρκαγιά ξέσπασε στο υπνοδωμάτιο διαμερίσματος, στον πρώτο όροφο.

Για την κατάσβεση της στη σκηνή έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαφάνηκε πως η φωτιά εκδηλώθηκε σε σύστημα κλιματισμού στο υπνοδωμάτιο.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο σύστημα κλιματισμού  καθώς επίσης και στην βαφή των τοίχων και της οροφής  του υπνοδωματίου.

Το ύψος των ζημιών ανέρχεται στα 1000 ευρώ περίπου. Στην κατοικία υπήρχαν ένοικοι οι οποίοι δεν κινδύνεψαν χάρη στην άμεση εκκένωση του χώρου.

Δειτε Επισης

Πυκνή τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού
Καμένη γη άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στη Λόφο-Συγκλονιστική εικόνα με το πριν και το μετά
Στο μικροσκόπιο τριών Επιτροπών της Βουλής οι χειρισμοί των Αρχών για τη φονική πυρκαγιά
Αρχίζει καταγραφή ζημιών στις πυρόπληκτες περιοχές το ΥΠΕΣ-Επί ποδός συνεργεία της Επαρχιακής Διοίκησης
Απαντά στις επικρίσεις για ασυνεννοησία για τη φονική πυρκαγιά ο Χαρτσιώτης-«Δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών»
Από το πράσινο στο μαύρο, κάηκε το δάσος στο Σούνι-«Μία καταστροφή, είμαστε ένα καμένο χωριό»
Κραδασμοί στις σχέσεις Κιέβου-ΕΕ μετά τον αμφιλεγόμενο νόμο Ζελένσκι για τους θεσμούς κατά της διαφθοράς
Σε ισχύ τίθεται η νέα πορτοκαλί προειδοποίηση-Στους 44 βαθμούς η θερμοκρασία
Απορρίπτουν τα περί ολιγωρίας Πολιτική Άμυνα και Πυροσβεστική-«Κάναμε ότι μπορούσαμε»
Δύο εγκαυματίες στη Λευκωσία, δεκαέξι άτομα δέχθηκε το νοσοκομείο Λεμεσού-Εισαγωγή και στο Τρόοδος