Πρόστιμο σε νεαρό για μαχαιροφορία και κατοχή επιθετικών οργάνων στην Ελ. Αμμόχωστο

Χρηματικό πρόστιμο ύψους 400 ευρώ επέβαλε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε 28χρονο από τη Σουηδία για τα αδικήματα της μαχαιροφορίας και κατοχής επιθετικών οργάνων.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, όπου καταχωρήθηκε η υπόθεση του παρουσιάστηκε χθες ο 28χρονος από τη Σουηδία, ο οποίος συνελήφθη αργά το βράδυ της Τετάρτης στον Πρωταρά, αναφορικά με αδικήματα που αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, μαχαιροφορία και κατοχή επιθετικών οργάνων.
 
Συγκεκριμένα στην κατοχή του νεαρού εντοπίστηκαν ένας σουγιάς που φέρει λεπίδα μήκους 10 εκατοστών, δεύτερος σουγιάς με λεπίδα μήκους 8 εκατοστών και μία σιδερογροθιά χρώματος μαύρου που φέρει λεπίδα μήκους 11 εκατοστών. Στην πόρτα του οδηγού του αυτοκινήτου εντοπίστηκε ένα πτυσσόμενο ρόπαλο.
 
Το Δικαστήριο επέβαλε στον 28χρονο χρηματικό πρόστιμο ύψους 400 ευρώ το οποίο και εξόφλησε και αφέθηκε ελεύθερος.
 
Υπενθυμίζεται ότι για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης η Αστυνομία είχε εκδώσει στον νεαρό, εξώδικο πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ελπίδα Κόμπου για ανακοινώσεις για ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα μέσω Αμάλθεια-Πάνω από 1.000 τόνοι βοήθειας
Μετά τις αμυντικές δαπάνες, οι δασμοί-Πόσο μακριά θα φτάσουν οι Βρυξέλλες για να κατευνάσουν τον Τραμπ
Αποφοίτησε από το Λύκειο στα 11 της χρόνια-Η συναρπαστική ιστορία μιας χαρισματικής μικρής Γερμανίδας
Πέφτουν οι τιμές των καυσίμων-«Δεν μπορούν να γίνονται προβλέψεις για το μέλλον»
Αδικημένος από τη Βρετανία νιώθει ο Τατάρ-Αναμένει βήματα για «άρση της απομόνωσης των Τ/κ»
Σε έξαρση οι απάτες με SMS για δήθεν πληρωμή εξωδίκων-Απέσπασαν 2.000 ευρώ από 56χρονο
Σε επίπεδο Κόκκινου Συναγερμού ο κίνδυνος για δασικές πυρκαγιές το Σάββατο
Κάλεσε σε συνάντηση τον Τυχικό ο Αρχιεπίσκοπος-Προβληματίζεται για τις ενέργειές του
Εντός της επόμενης βδομάδας στη Νομική Υπηρεσία το νομοσχέδιο για φορολογική μεταρρύθμιση
ΒΙΝΤΕΟ: Άνδρας έβαλε φωτιά σε συρμό του μετρό στη Σεούλ-Οι επιβάτες έτρεχαν πανικόβλητοι να σωθούν