Άνοιξαν βεντέτα Μάριος Καρογιάν και Παύλος Μυλωνάς

Σε προσωπική βεντέτα εξελίσσεται η κόντρα μεταξύ του βουλευτή Παύλου Μυλωνά και του τέως προέδρου του ΔΗΚΟ Μάριου Καρογιάν, με εφαλτήρια αφορμή πρόσφατη δήλωση του κ. Μυλωνά στο πλαίσιο της οποίας χαρακτήρισε τον κ. Καρογιάν σαν καρκίνωμα της πολιτικής ζωής του τόπου.
 
Κληθείς σήμερα να σχολιάσει τη συγκεκριμένη αναφορά του Παύλου Μυλωνά, ο Μάριος Καρογιάν απάντησε με νόημα πως ενδεχομένως ο βουλευτής θέλει να δώσει τα διαπιστευτήρια του στην μελλοντική του ηγεσία.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επιτέθηκε στον Νικόλα, δεν ξεκαθάρισε για νέο πολιτικό σχήμα ο Καρογιάν
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΔΗΚΟ: Διδάκτορας του πολιτικού καιροσκοπισμού ο Καρογιάν

«Παρόλο που η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια και βέβαια υπάρχουν πολλοί χαρακτηρισμοί και επίθετα που θα μπορούσε κάποιος να χρησιμοποιήσει για να απαντήσει, δεν είναι του χαρακτήρα μου, δεν ήταν για χρόνια πολλά και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα. Όμως, καταλαβαίνω και σε ποια θέση βρίσκεται, ίσως φαίνεται, να θέλει να δώσει τα διαπιστευτήρια του στην μελλοντική του ηγεσία».
 
 «Προφανώς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια», σχολίασε λίγο αργότερα ο κ. Μυλωνάς.

«Όσον αφορά αυτό που άκουσα ότι είπε, πως θέλω να δώσω διαπιστευτήρια στα νέα μου αφεντικά, θέλω να του πω πως προφανώς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.
 
Άλλωστε έχω διαβάσει το βιβλίο για τον Αλεξάντερ Ντάουνερ και τις συναντήσεις που είχε με τον Μάριο Καρογιάν», ανέφερε ο Παύλος Μυλωνάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως τοποθέτηση επί της δήλωση Παύλου Μυλωνά περί καρκινώματος στην πολιτική ζωή της χώρας υπήρξε την περασμένη Τετάρτη από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ Χρίστο Τσίγκη, ο οποίος εξέφρασε απογοήτευση για τη συγκεκριμένη αναφορά του βουλευτή.   
 
«Απογοητεύτηκα όταν άκουσα για τα εσωκομματικά του ΔΗΚΟ να έχει τόσο ισχυρή άποψη, που ούτε καν μέλος δεν είναι ο ίδιος», αναφέρει σε σχετική γραπτή του δήλωση ο κ. Τσίγκης.
 
Και συνεχίζει:
 
«Παύλο καταρχάς κακώς χρησιμοποίησες μια λέξη όπως το καρκίνωμα (κακοήθης ασθένεια) και για να καταλάβω όσα στελέχη του ΔΗΚΟ όπως εγώ που δεν ψηφίσαμε και δεν ήμασταν στις εσωκομματικές εκλογές του 2013 με τον Νικόλα Παπαδόπουλο, έτσι μας χαρακτηρίζεις;
 
Τον Φεβρουάριο του 2016, ο Νικόλας ήταν σε έντονο ψάξιμο (να μην πω σε απόγνωση) για να ολοκληρώσει τα ψηφοδέλτια για τις βουλευτικές, με πολύ προσωπικό κόστος, εγώ στήριξα το κόμμα μου και στην ουσία και τον ίδιο, θέτοντας τον εαυτό ως υποψήφιο...
 
Εσύ γιατί δεν κατέβηκες στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ να πράξεις το ίδιο όπως έκανα εγώ και άλλα στελέχη (με ή χωρίς καρκίνωμα);
 
Επίσης αναφέρεις σε ένα άλλο σημείο ότι οι ηγεσίες των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου "δήθεν" θέλουν τη συνένωση, ενώ οι "λοχαγοί" - (δηλαδή κάποια στελέχη πρώτης γραμμής), όχι. Σε προκαλώ στις συναντήσεις "υψηλού επιπέδου" που κάνετε να βάλεις τους αρχηγούς να υπογράψουν μια συγκεκριμένη και όχι αόριστη παράγραφο για τη λεγόμενη συνένωση του ενδιάμεσου χώρου και να το δημοσιοποιήσεις να δούμε όλοι δημόσια αν έχει κανένας τέτοια πραγματική πρόθεση!
 
Και κάτι τελευταίο φίλε Παύλο... ο Νικόλας δεν έχει ανάγκη από προστάτες και ιδιαίτερα το ΔΗΚΟ δεν έχει ανάγκη, ούτε από σωτήρες ούτε από άλλες μαγκιές... αρκετά πλήρωσε από αυτά.
 
Το ΔΗΚΟ έχει ανάγκη από άνοιγμα σε όλα του τα στελέχη που δηλώνουν "παρόντα", πραγματικό άνοιγμα στην κοινωνία, συναινετικό πολιτικό λόγο χωρίς ακραίες τοποθετήσεις, εποικοδομητική και υπεύθυνη στάση για τα μεγάλα προβλήματα που έχει ο τόπος μας για να καταφέρουμε να πάμε καλύτερα. Δηλαδή αυτό που περίπου ξανά κάναμε και μόνοι μας ως ΔΗΚΟ το 2015».

 

Δειτε Επισης

Βάζει φρένο στον Κουλία για διορισμό Γενικού Ελεγκτή η Αννίτα-Ανέβαλε το ταξίδι της, παραμένει Προεδρεύουσα
Στην ΝΥ έφτασε ο Ταταρ, συναντάται στις 28/9 με τον ΓΓ ΟΗΕ
Το μεσημέρι η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Αντόνιο Γκουτέρες
Επιμένει ο Κουλίας να διορίσει τον αντικαταστάτη Οδυσσέα-Πώς απαντά η Κυβέρνηση
«Οι διμερείς σχέσεις δεν ετεροκαθορίζονται»-Το μήνυμα της Αθήνας πριν το ραντεβού Μητσοτάκη και Ερντογάν
Εξέφρασε την ελπίδα να τεθούν οι βάσεις στη Νέα Υόρκη για επανέναρξη των συνομιλιών ο ΠτΔ
Με χαμηλές προσδοκίες βλέπει Γκουτέρες ο Πρόεδρος-Ναρκοπέδιο τα προαπαιτούμενα των Τούρκων
Αποχώρησε από την εκδήλωση η ΕΔΕΚ-«Από υπερκομματική μετατράπηκε σε κομματική και αντικυβερνητική»
Έτοιμοι για διαπραγματεύσεις στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου-Συγκρατημένα αισιόδοξοι στο Προεδρικό
Έξω από το Προεδρικό πλήθος κόσμου-Διαμαρτυρία κατά της διαφθοράς στον απόηχο της παύσης Οδυσσέα (vid&pics)