Καμιά αναφορά στην ΑΟΖ από Μίτσελ μετά τη συνάντηση με Ακιντζί

O Αμερικανός Υφυπουργός Εξωτερικών Γουες Μίτσελ εξέφρασε την στήριξή του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.
 
Σε σύντομη δήλωσή του μετά από συνάντηση στα κατεχόμενα με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, η οποία διήρκεσε μιάμιση ώρα, ο κ. Μίτσελ είπε ότι είναι πολύ ευτυχής που βρίσκεται στην Κύπρο και ανέφερε ότι είχε μια πολύ καλή συζήτηση με τον κ. Αναστασιάδη και τώρα μια πολύ θερμή και εκτεταμένη συζήτηση με τον κ. Ακιντζί.
 
«Ανταλλάξαμε απόψεις, εξέφρασα στήριξη για επανέναρξη των συνομιλιών και προσμένουμε να παραμείνουμε πολύ αφοσιωμένοι σε αυτά τα θέματα στις επόμενες μέρες,» ανέφερε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του με Ολγκίν ο Γεραπετρίτης-«Μόνη οδός για πρόοδο στο Κυπριακό ο διάλογος»
Αντιδρά το Άλμα για την έρευνα σε βάρος του Οδυσσέα-«Πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν και Όρμπαν»
Οι δαίμονες της ΕΔΕΚ, η επιβολή ατζέντας στον Αναστασίου και η απομάκρυνση του στόχου επανένταξης
ΥΠΕΞ: Η Κύπρος επαναβεβαιώνει ισχυρή υποστήριξη προς FAO για εξάλειψη της πείνας
Αυστηρό μήνυμα Αννίτας-«Όσοι ονειρεύονται να φτιάξουν κόμματα για να πλήξουν τον ΔΗΣΥ θα μας βρουν απέναντι»
Παραμένει ο προγραμματισμός για νέα πολυμερή στα τέλη Ιουλίου-Ανασκόπησαν την πρόοδο Γεραπετρίτης και Ολγκίν
Άνοιξαν όλες οι πληγές στην ΕΔΕΚ-Αντιπαράθεση Παπαδάκη και Σιζόπουλου, εκνευρισμένος ο Αναστασίου
Τσαλαπατά το Κυπριακό για να κάνει «προεκλογική» ο Τατάρ-Ανεβάζει την ένταση της μουρμούρας συνεχώς
Με Μορφάκη Σολομωνίδη, Πάμπο Χριστοδούλου και Ανδρέα Σιήκκη ολοκληρώθηκε η ηγετική πυραμίδα της ΕΔΕΚ
Στις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ αναφέρθηκε ο ΠτΔ σε γεύμα Πολωνού Πρέσβη