Ερντογάν: Οι κακοί γείτονες μας έκαναν να αρπάξουμε τα δικά μας όπλα

Οι κακοί γείτονες τους έκαναν να αποκτήσουν γνώση και να παράξουν τα δικά τους όπλα, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν αναφερόμενος στην τουρκική εισβολή του 1974.
 
Μιλώντας σε συγκέντρωση των κοινοταρχών Τουρκίας, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι «το 1974 κατά την ‘ειρηνευτική επιχείρηση Κύπρου’ με την ‘επιχείρηση αποσιώπησης’ κατέστρεψαν ολόκληρο το σύστημά επικοινωνίας μας».
 
«Επικεφαλής αυτής της επιχείρησης ήταν οι δήθεν σύμμαχοί μας. Το κατέστρεψαν. Τί έγινε; Εμείς ιδρύσαμε την ASELSAN (Αμυντική Bιομηχανία Τουρκίας).
 
Τώρα εμείς με την ASELSAN κάνουμε πολύ καλύτερο από εκείνο. Και δεν κάνουμε μόνο αυτό. Πλέον η ASELSAN έχει εξελιχθεί σε μια εταιρεία που συμμετέχει στους διεθνείς διαγωνισμούς. Αυτοί οι κακοί γείτονες μας έκαναν να αποκτήσουμε περιουσία, μας έκαναν να αποκτήσουμε γνώση και να είμαστε σε θέση να παράξουμε», ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

T. Χριστοδούλου: Η βούληση του ΠτΔ αναγνωρίζεται τη διεθνή κοινότητα για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων
Συνεχίζει το προκλητικό του αφήγημα ο Τατάρ-«Δεν υπάρχει πιθανότητα να φύγουν οι Τούρκοι στρατιώτες»
Ζητά διάνοιξη διόδου των Κοκκίνων από τον Πρόεδρο ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς
Απαντά στον ΔΗΣΥ το ΕΛΑΜ για απόφαση Ανωτάτου για κάμερες-«Φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί νοικοκύρης»
Ψήφισμα καταδίκης εισβολής από εκπροσώπους κατεχόμενων Δήμων της Κερύνειας στην Πρόεδρος της Βουλής
Περιουσιακό και λειτουργία Μονής Απ. Βαρνάβα στο επίκεντρο της συνάντησης Προέδρου και Επ. Κοινοτήτων Σαλαμίνας
Ολοκλήρωσε τη θητεία του ως Πρέσβης της Ελλάδας ο Παπαμελετίου-«Θα συνεχίσω να στηρίζω την Κύπρο»
Ερωτήματα Άλμα μετά την αθώωση της Ζαννέτου-«Το κράτος δικαίου λειτουργεί με τη δέουσα αμεροληψία;»
Προειδοποιούν για black out μετά από ζήτηση ηλεκτρικού ρεύματος λόγω καύσωνα τα κόμματα
Κριτική Ερχιουρμάν σε Τατάρ για Κυπριακό-«Απουσία ουσιαστικής προόδου στα ΜΟΕ»