Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος για Ιβάν Σαββίδη: Μίλησα μαζί του συνολικά 10 λεπτά
10:40 - 13 Μαρτίου 2018

Στον Ιβάν Σαββίδη και τη γνωριμία τους αναφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αctive.
Μετά την φημολογούμενη φιλία τους και τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας, με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ να μπουκάρει στο γήπεδο με πιστόλι, ο Αρχιεπίσκοπος ξεκαθάρισε τη θέση του.
Μετά την φημολογούμενη φιλία τους και τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας, με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ να μπουκάρει στο γήπεδο με πιστόλι, ο Αρχιεπίσκοπος ξεκαθάρισε τη θέση του.
«Επειδή μου φορτώνουν συνεχώς τον Ιβάν Σαββίδη, εγώ τον είδα τον Δεκέμβριο στη Μόσχα στο ξενοδοχείο που μας φιλοξενούσε ο Πατριάρχης Μόσχας, που μας προσκάλεσε εκεί. Είχαμε συναντηθεί εκεί στην καφετερία του ξενοδοχείου για 10 λεπτά. Έκτοτε δεν τον είδα. Και όταν είμεθα στη Βουλή ήρθε εκεί και μου φίλησε το χέρι. Ούτε τον είδα, ούτε είχαμε ιδιαίτερη συνάντηση ούτε τίποτα άλλο. Για 10 δευτερόλεπτα ήρθε με χαιρέτισε και πήγε στη θέση του».
Για την αγορά του TvONE ο Αρχιεπίσκοπος απάντησε λακωνικά «Ουδέν αναληθέστερο τούτου», ενώ για τη συμπεριφορά του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα ο Αρχιεπίσκοπος είπε πως αυτό δεν τον τιμά. «Το να μπαίνει στο γήπεδο σαν μαινόμενος ταύρος δεν τον τιμά καθόλου. Δεν μπορούμε να του δώσουμε και συγχαρητήρια για αυτό. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Δεν μπορεί κανείς να μπαίνει στον στίβο και να κάνει το παλληκάρι.
Διαβάστε επίσης: