Συλλαλητήριο στην Ορεστιάδα για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Μεγάλος ξεσηκωμός και συλλαλητήριο για την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών σε φυλακή της Αδριανούπολης από τις τουρκικές αρχές, ξεκίνησε στις 13:30 στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας, με τη συμμετοχή δεκάδων συλλόγων και εκατοντάδων πολιτών.

Στην Ορεστιάδα έσπευσαν πολίτες και από άλλες πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης, με αίτημα την άμεση απελευθέρωση του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη. Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ορεστιάδας «ΡΗΣΟΣ”, ο οποίος πραγματοποίησε αγώνα πριν την έναρξη του συλλαλητηρίου στην πλατεία.

Οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν από την ελληνική κυβέρνηση να προβεί σε οποιαδήποτε απαραίτητη ενέργεια για να τεθεί επιτέλους ένα τέλος στην κράτηση των δύο στρατιωτικών στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης. 
Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με τους διαδηλωτές να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο και να κρατούν ελληνικές σημαίες.
 

 

Δειτε Επισης

Εν πλω οι κινητές μονάδες αφαλάτωσης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-«Στόχος να μην υπάρξουν αποκοπές νερού»
Ασκήσεις επί χάρτου για τις επικίνδυνες πολυκατοικίες στο Στρόβολο-Σε εφαρμογή η Γ΄ φάση του «κτίΖΩ»
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Τσέρι-Συνεχίζουν να καίγονται οχήματα, κίνδυνος αναζωπυρώσεων (pics&vids)
Ποινές φυλάκισης δέκα και τεσσάρων ετών σε δύο πρόσωπα για ποσότητα ναρκωτικών-Προσπάθησαν να διαφύγουν
ΤΩΡΑ: Μεγάλη πυρκαγιά στο Τσέρι-Καίγονται οχήματα, κινδυνεύουν υποστατικά
Αποσύρθηκαν υπέρ του Αναστασίου οι τρεις υποψήφιοι της ΕΔΕΚ-«Επιθυμούμε διακαώς επιστροφή όλων των συναγωνιστών»
Εξελίξεις 46 χρόνια μετά την αποστολή λάθος οστών αγνοουμένων στην Ελλάδα-Δίνουν δείγματα δύο από τις οκτώ οικογένειες
Συναγερμός για βόμβα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών-Αναστάλθηκαν όλες οι πτήσεις
Τέσσερα διεθνή εντάλματα κατά Τούρκων υπηκόων για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών στο Λευκόνοικο
Απορρίπτει την τελική πρόταση του Υπ. Παιδείας η ΟΕΛΜΕΚ-Πάνε σε Παγκύπρια Συνδιάσκεψη για αποφάσεις