Μητέρα 42 ετών πέθανε την ώρα που θήλαζε το μωρό της

Πανελλήνιο σοκ προκαλεί η είδηση από τα Φάρσαλα για τον αιφνίδιο θάνατο μίας γυναίκας μόλις 42 χρόνων.

Πρόκειται για μια μητέρα τριών παιδιών και σύζυγο επιχειρηματία της περιοχής. Η άτυχη μητέρα είχε δύο αγόρια, 11 και 13 ετών ενώ, και μόλις πριν εννέα ημέρες, γέννησε και τρίτο αγοράκι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία», το βράδυ της Παρασκευή και ενώ θήλαζε το νεογέννητο μωρό στο σπίτι της, στα Φάρσαλα, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και πριν προλάβει κανείς από τους οικείους της να τη βοηθήσει, κατέληξε.

Ο ιδιώτης γιατρός που κλήθηκε, διαπίστωσε τον θάνατό της, ενώ η άτυχη 42χρονη στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων.

Φως στα αίτια του θανάτου της αναμένεται να ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή, αφού για την ώρα, παραμένουν άγνωστα.

Δειτε Επισης

Πάλεψα με τα ρεύματα και έφτασα με δυσκολία, λέει ο αστυνομικός που έσωσε μητέρα και κόρη που παρασύρθηκαν με φουσκωτό στην Εύβοια
Το Κίεβο καταγγέλλει ότι η Ρωσία εξαπέλυσε τη μεγαλύτερη αεροπορική επίθεση του τριετούς πολέμου
Ώρες αγωνίας για τον 46χρονο Γιώργο Χριστοφή που απουσιάζει από την οικία του
Ευκαιρία για Άγκυρα και Ουάσιγκτον να κλείσουν το μέτωπο των F-35 με «νέα αρχή» λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία
Αγωνία για κωπηλάτη που αγνοείται στη θάλασσα στην Κρήτη–Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας
Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι «βρήκε αγοραστή για το TikTok»
«Θερμική βόμβα» σαρώνει την Ευρώπη- Ρεκόρ θερμοκρασίας στην Αγγλία
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Επαρχία Πάφου
Συνελήφθησαν 24 παράνομοι μετανάστες μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας
Με αυτοθυσία αστυνομικός έσωσε μητέρα και παιδί που παρασύρθηκαν από τους ανέμους πάνω σε στρώμα θαλάσσης