Ληστές με ρόπαλα στη Λεμεσό-Έφυγαν με 15 ευρώ από περίπτερο

Με λεία 15 ευρώ και αριθμό τσιγάρων έφυγαν οι δράστες ληστείας περιπτέρου που διαπράχθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσό. Για την υπόθεση ανακρίνονται τέσσερα πρόσωπα που εντοπίστηκαν λίγο αργότερα.
 
Η ληστεία  διαπράχθηκε στις 4.35 τα ξημερώματα. Συγκεκριμένα, τρία πρόσωπα εισήλθαν  σε περίπτερο που βρίσκεται στην οδό  1η Απριλίους, στην περιοχή  Αγίας Φύλας και με την απειλή ρόπαλου, ζήτησαν από τον υπάλληλο, στην κυπριακή διάλεκτο τις εισπράξεις.
 
Ο υπάλληλος τους έδωσε χρηματικό ποσό 15 ευρώ. Οι δράστες άρπαξαν επίσης αριθμό πακέτων τσιγάρων και τράπηκαν σε φυγή. Ενημερώθηκε η αστυνομία περίπολα της οποίας μετέβησαν επί τόπου και άρχισαν έρευνες.
 
Έπειτα από σαρωτικές έρευνες και  αξιολόγηση πληροφοριών που δόθηκαν από πολίτες, εντοπίστηκε στην περιοχή του στρατοπέδου πολεμιδιών ένα αυτοκίνητο για το οποίο υπήρχε  μαρτυρία ότι χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες της ληστείας. Εντός του αυτοκίνητου επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, εκ των οποίων οι τρεις ομοίαζαν με την περιγραφή των ληστών.Το αυτοκίνητο ανακόπηκε και οι τέσσερις επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου ανακρίνονται.
 

Δειτε Επισης

Πλήρως δεσμευμένο στη διαδικασία εξεύρεσης λύσης υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών το ΗΒ
«Η Λυδία ξέρει ότι η μητέρα της πέθανε, όχι ότι τη σκότωσε ο πατέρας της»
Τα συμπεράσματα των κομμάτων για τη διευρυμένη συνάντηση της Νέας Υόρκης
Η ΕΕ ενέκρινε τον 18ο γύρο κυρώσεων κατά της Ρωσίας για τον πόλεμο στην Ουκρανία
Καθυστερήσεις στην εξέταση εξασφάλισης άδειας οδήγησης-Επτά μήνες στη Λευκωσία, ξεπερνά τον ένα χρόνο στη Λεμεσό
Στην εγκατάσταση του συστήματος έγκαιρης ανίχνευσης πυρκαγιών FireWatch Ai προχωρά ο Δήμος Παραλιμνίου
Τι είναι η χρόνια φλεβική ανεπάρκεια με την οποία διαγνώστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ
Καταζητείται 49χρονος για αδικήματα εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις (pic)
H απολογία που καίει την πρώην σύζυγο του καθηγητή-«Εκείνη τον έβαλε να τον σκοτώσει, για να μην πάρει τα παιδιά»
Εντεκάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)