Εξώδικό σε τέσσερα πετρελαιοκίνητα που είχαν παράνομο πετρέλαιο

Το Τμήμα Τελωνείων έλεγξε την Πέμπτη, στην επαρχία Λευκωσίας 50 (πενήντα) διερχόμενα πετρελαιοκίνητα οχήματα και διαπιστώθηκε ότι τέσσερα από αυτά χρησιμοποιούσαν παράνομα βιομηχανικό πετρέλαιο και κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.
 
Όπως ανακοίνωσε το Τμήμα ο Διευθυντής του Τμήματος Τελωνείων αποδέχτηκε πρόταση για εξώδικη διευθέτηση των πιο πάνω υποθέσεων και καταβλήθηκε συνολικά το ποσό των € 2.750 (δύο χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ), που αντιστοιχεί στους φόρους κατανάλωσης και Φ.Π.Α., που έχουν αποφευχθεί, πλέον της χρηματικής επιβάρυνσης, του συμβιβαστικού ποσού και του ποσού απόδοσης.
 
Μετά την είσπραξη του ποσού, τα κατασχεθέντα οχήματα επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, αναφέρει το Τμήμα προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει τους ελέγχους για τη διασφάλιση της τήρησης της νομοθεσίας που εμπίπτει στις αρμοδιότητές του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Φόρτωσε τη βαλίτσα του με χαβιάρι και σολομό από τα κατεχόμενα και τον ανέκοψαν στο οδόφραγμα (pics)
Νέα εκδίκαση υπόθεσης προστίμου κατά CYTA αποφάσισε το Ανώτατο Συνταγματικό
Νέα πρότυπα ΕΕ για ηλεκτρικές συσκευές για εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση λογαριασμών
Νέα απάτη με δήθεν επενδύσεις-Παρουσιάζουν βίντεο με επώνυμα πρόσωπα
Πώς από ένα κουτί τσιγάρα έφθασαν στην εξιχνίαση δολοφονίας 48 χρόνια μετά
Αιματηρή διάρρηξη μέρα μεσημέρι στη Δευτερά-Τραυματίστηκε ο ένοικος, έρευνες για τις συνθήκες
Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του ΔΣ του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου, Πέτρος Μιχαηλίδης
Έντονη διαφωνία για την Εθνική Μονάδα Εφαρμογής Κυρώσεων-Καταγγέλλει παράνομη και παράτυπη διαδικασία ο ΠΔΣ
Άφαντος για ενάμιση μήνα 20χρονος στη Λευκωσία (pic)
Ικανοποίηση κτηματομεσιτών για την καταδίκη των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Τέτοιες πράξεις δεν μένουν ατιμώρητες»