Ο γιος βασικός ύποπτος για το θάνατο της 46χρονης στην Πάφο – Για συνέργεια ο πατέρας του

Στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μεταφέρθηκαν μετά τη σύλληψη τους με δικαστικά εντάλματα τα δύο πρόσωπα ηλικίας 27 και 54 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εντοπισμού νεκρής γυναίκας στις 22 Φεβρουαρίου, σε περιοχή της Πάφου, της Petruna Milchova Nikolova 46 ετών.
 
Ανακρινόμενοι οι δύο αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση, αναφέροντας πως δεν γνωρίζουν οτιδήποτε για το συμβάν.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο  27χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και ο 54χρονος για το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη αδικήματος.
 
Οι ανακριτικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των δύο προσώπων μετά από έρευνες που διενήργησαν στην σκηνή αλλά και μετά τη νεκροτομή που διενήργησαν ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους στην παρουσία λειτουργού των κτηνιατρικών υπηρεσιών. 
 
Σημειώνεται πως είναι η 3η νεκροτομή διενεργήθηκε σήμερα και πάλι από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους στην παρουσία του ιδιώτη ιατροδικαστή Πανίκου Σταυριανού .
 
Σύμφωνα με τον κ. Σταυριανό, ο θάνατος της 46χρονης προκλήθηκε από πολλαπλά τραύματα που προκλήθηκαν από πολλαπλά δαγκώματα σκύλων.
 
Ακολούθως ο κ. Σταυριανός ανέφερε πως τώρα αναμένεται η ταυτοποίηση των ζώων.
 
Αύριο τα δύο πρόσωπα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης για την έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Σημειώνεται πως ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων είναι αυτός που εντόπισε την 46χρονη και ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΓΝ Πάφου για τη διακομιδή της.
 
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ελπίδα Κόμπου για ανακοινώσεις για ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα μέσω Αμάλθεια-Πάνω από 1.000 τόνοι βοήθειας
Μετά τις αμυντικές δαπάνες, οι δασμοί-Πόσο μακριά θα φτάσουν οι Βρυξέλλες για να κατευνάσουν τον Τραμπ
Αποφοίτησε από το Λύκειο στα 11 της χρόνια-Η συναρπαστική ιστορία μιας χαρισματικής μικρής Γερμανίδας
Πέφτουν οι τιμές των καυσίμων-«Δεν μπορούν να γίνονται προβλέψεις για το μέλλον»
Αδικημένος από τη Βρετανία νιώθει ο Τατάρ-Αναμένει βήματα για «άρση της απομόνωσης των Τ/κ»
Σε έξαρση οι απάτες με SMS για δήθεν πληρωμή εξωδίκων-Απέσπασαν 2.000 ευρώ από 56χρονο
Σε επίπεδο Κόκκινου Συναγερμού ο κίνδυνος για δασικές πυρκαγιές το Σάββατο
Κάλεσε σε συνάντηση τον Τυχικό ο Αρχιεπίσκοπος-Προβληματίζεται για τις ενέργειές του
Εντός της επόμενης βδομάδας στη Νομική Υπηρεσία το νομοσχέδιο για φορολογική μεταρρύθμιση
ΒΙΝΤΕΟ: Άνδρας έβαλε φωτιά σε συρμό του μετρό στη Σεούλ-Οι επιβάτες έτρεχαν πανικόβλητοι να σωθούν