Μασκαράδες οι δολοφόνοι στη Λεμεσό – Οι δυο εκδοχές και όσα κατέγραψαν οι κάμερες

Άγρια δολοφονία μέρα μεσημέρι σε ταβέρνα στον παραλιακό δρόμο της Γερμασόγειας, με την σφραγίδα του υποκόσμου.
 
Ήταν γύρω στις 2 το μεσημέρι…
 
Οι τρεις δράστες, φαίνεται να ήταν διαβασμένοι και γνώριζαν για τις κινήσεις του 47χρονου στόχου, εναντίον του οποίου όπως όλα δείχνουν υπογράφτηκε συμβόλαιο θανάτου.
 
Το θύμα μαζί με άλλους δυο φίλους του, κάθονταν στο εξωτερικό μέρος της ταβέρνας (κιόσκι).
 
Σε κάποια στιγμή, χτύπησε το τηλέφωνο του 47χρονου και απομακρύνθηκε μερικά μέτρα.
 
Τότε οι δράστες, οι δυο εκ των οποίων έφεραν μάσκες στο πρόσωπο, πλησίασαν το θύμα και άνοιξαν πυρ εναντίον του.
 
Το θύμα, το οποίο σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, πλήγηκε από 3 σφαίρες και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.
 
Αμέσως, πανικόβλητοι οι θαμώνες της ταβέρνας που άκουσαν τους πυροβολισμούς έτρεξαν προς το μέρος του 47χρονου τον οποίο είδαν σωριασμένο στο έδαφος και κάλεσαν την αστυνομία.
 
Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.
 
Μέλη της αστυνομίας εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών, οι κινήσεις των οποίων καταγράφηκαν από κάμερες παρακολούθησης.
 
Επίσης, στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται το τηλεφώνημα που δέχθηκε λίγα λεπτά προηγουμένως ο 47χρονος.
 
Ωστόσο, πρόσωπο που ήταν στο μέρος ισχυρίζεται ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας και δίνει διαφορετική εκδοχή ως προς το χρονικό της δολοφονίας. Όπως ανέφερε στους ανακριτές, το θύμα και οι φίλοι του ενώ κάθονταν στο κιόσκι, ο 47χρονο καβγάδισε με ένα πρόσωπο και μερικά λεπτά αργότερα, πλησίασαν άλλοι δυο με τα όπλα όπου τον πυροβόλησαν και στη συνέχεια και οι τρεις τράπηκαν σε φυγή.
 
Η αστυνομία αποδίδει τα κίνητρα σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα απασχόλησε την αστυνομία της Λάρνακας με διάφορες υποθέσεις με φόντο τον υπόκοσμο.
 
Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη.
 

Δειτε Επισης

Πυρπόλησαν όχημα 60χρονου στη Λάρνακα
Σύγκρουση οχημάτων στην Αγία Νάπα-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα, υπό την επήρεια αλκοόλ ο ένας
Χειροπέδες σε 17χρονο για εμπρησμό οχήματος στη Λάρνακα
Χειροπέδες σε 25χρονο για συμπλοκή που διαπράχθηκε το 2023
Απουσιάζει από την οικία του στο Κίτι ο 44χρονος Μιχαλάκης (pic)
Δεν κλειδώνει η ληστεία πίσω από τα μαχαιρώματα 35χρονου-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά
Ξεκαθαρίζει η Νομική Υπηρεσία για την υπόθεση Κούμα-«Δεν έχει ολοκληρωθεί η διερεύνηση»
Φόρτωσε τη βαλίτσα του με χαβιάρι και σολομό από τα κατεχόμενα και τον ανέκοψαν στο οδόφραγμα (pics)
Νέα εκδίκαση υπόθεσης προστίμου κατά CYTA αποφάσισε το Ανώτατο Συνταγματικό
Νέα απάτη με δήθεν επενδύσεις-Παρουσιάζουν βίντεο με επώνυμα πρόσωπα