Πανηγυρική είσοδος του Βασιλιά και της Βασίλισσας του Καρναβαλιού, στη Λεμεσό

Με πυροτεχνήματα και χειροκροτήματα από πλήθος κόσμου, η Λεμεσός υποδέχθηκε απόψε το Βασιλικό ζεύγος του φετινού Καρναβαλιού, "Ρήγας και Ντάμα",  που ενσαρκώσει ο  Χριστάκης και η Ζήνα Μαχαλεκκίδη.
 
Κηρύσσοντας την έναρξη των καρναβαλίστικων εκδηλώσεων ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαϊδης, είπε πως το φετινό καρναβάλι θα είναι το καλύτερο, "γιατί έτσι θα είναι κάθε επόμενο Καρναβάλι".
 
Ευχαρίστησε επίσης όλους όσοι συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και ακολούθως η περσινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού έστεψε τη νέα Βασίλισσα  και το νέο Βασιλιά, με πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό.
 
Το ζεύγος Μαχαλεκκίδη υποσχέθηκε στο κοινό να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του και κάλεσε όλους να ξεχάσουν για τις επόμενες μέρες τις έγνοιες και τις σκοτούρες και να διασκεδάσουν στους τρελούς καρναβαλίστικους ρυθμούς της Λεμεσού.

Ο Βασιλιάς Ρήγας και η Βασίλισσα Ντάμα, επάνω στο εντυπωσιακό άρμα τους και η συνοδεία του και μαζί με τις Δημοτικές Αρχές, τη Βασιλική οικογένεια, τους Κανταδόρους της ΕΔΟΝ, τη χορωδία "Αρίονες", τη Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, τις Μαζορέτες  του Σώματος Κυπρίων Οδηγών, τις Μαζορέτες Λεμεσού και την ομάδα κρουστών "Batukinio", παρέλασαν προς την Πλατεία Ηρώων όπου πραγματοποιείται καρναβαλίστικο ξεφάντωμα, με τη συμμετοχή του συγκροτήματος "Ritmo Di Carnaval".

Δειτε Επισης

Έσωσαν φοιτητή από το Φούτζι δύο φορές σε τέσσερις μέρες-Τη δεύτερη επειδή επέστρεψε για το... κινητό του
Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου Καυκάλλου
Τάττης-Καραχάν:«Δεν επιθυμούμε καμία χάρη από κανέναν»
ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου
Μέτσολα: Στο επίκεντρο της Ευρώπης η Κύπρος
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εκεχειρία Ινδίας και Πακιστάν-«Αποφάσισαν πλήρη και άμεση κατάπαυση του πυρός»
Επεισοδιακή καταδίωξη με ρίψη πυροβολισμών καταζητούμενων για απόπειρα φόνου και ληστεία στην Πάφο
Αντίποινα και 13 νεκροί από επιθέσεις ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν-Στα θύματα και ένα παιδί
Απόπειρα δολοφονίας του με αρσενικό αποκάλυψε ο Τούρκος ΥΠΕΞ
ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει με ευαισθησία τον προσφυγικό κόσμο