Φρένο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην ονοματολογία για το νέο Υπουργικό

Παρέμβαση για όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ώρες αναφορικά με τις προθέσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας γύρω από τον σχηματισμό του νέου κυβερνητικού σχήματος, κάνει με ανακοίνωσή του ο Νίκος Αναστασιαδής.
 
Στην ανακοίνωσή του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθύνει θερμή έκκληση προς τους λειτουργούς των ΜΜΕ να μη δίνουν πίστη στις οποιεσδήποτε φήμες ή διαδόσεις για τη σύνθεση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, υπογραμμίζοντας πως τα όσα διαδίδονται ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
 
Αναλυτική η ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας:
 
«Με αφορμή δημοσιεύματα στα ΜΜΕ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιθυμεί να καταστήσει σαφές ότι κύριο μέλημα, μετά την επανεκλογή του, είναι ο καθορισμός και η ιεράρχηση σειράς δράσεων με βάση το προεκλογικό του πρόγραμμα.
 
Ως εκ τούτου, η ενασχόληση με τη σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος θα τον απασχολήσει όταν θα ολοκληρωθούν οι όλοι σχεδιασμοί για την ακολουθητέα πολιτική στα προβλήματα και τις προκλήσεις που η νέα Κυβέρνηση καλείται να αντιμετωπίσει.
 
Συνεπώς, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθύνει θερμή έκκληση προς τους λειτουργούς των ΜΜΕ να μη δίνουν πίστη στις οποιεσδήποτε φήμες ή διαδόσεις για τη σύνθεση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου. 
 
Τα όσα διαδίδονται ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δεν θα περιμένει για το νέο Υπουργικό-Τρέχει με χίλια ο Αναστασιάδης
 

Δειτε Επισης

Δίνει διευκρινίσεις για το καθεστώς των μελών η ΕΔΕΚ-Δέχεται αιτήματα η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων
Αντικρούει τους ισχυρισμούς εκπροσώπου της Τουρκίας για δύο κράτη ο Χατζηράφτης-«Κυριαρχία KΔ σε όλο το νησί»
Πρόταση νόμου για πιστωτικές συμβάσεις και προστασία των οφειλετών κατέθεσε η Ατταλίδου
Ν. Χριστοδουλίδης: Προετοιμαζόμαστε εντατικά για μια φιλόδοξη Προεδρία τους Συμβουλίου της ΕΕ
Το «ΘΑλΕΙΑ2021-2027» θα αυξήσει το ΑΕΠ κατά 6% μέχρι το 2029
Ενοχλήθηκε και με τον Τασούλα ο Τατάρ-Κάνει λόγο για απόκρυψη της πραγματικότητας
A. Δημητρίου: Η θέση της Κύπρου είναι στην καρδιά της Ευρώπης, έχουμε λόγο και ρόλο
Επιμένει το ΑΚΕΛ για παύση Χαρτσιώτη από ΠτΔ-«Φαίνεται πως ξοφλά ακόμη προεκλογικά γραμμάτια του ‘23»
Αποφεύγει να απαντήσει στις επικρίσεις ο Μορφάκης Σολομωνίδης-«Δεν ρίχνω λάδι στη φωτιά»
Επενδύει στη συμβολή της ΕΕ ο Πρόεδρος για το Κυπριακό-«Λειτουργεί προς την κατεύθυνση της Τουρκίας»