Ιωάννης Κασουλίδης: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, φεύγω…

Την επιθυμία του να μην επαναδιοριστεί στο νέο κυβερνητικό σχήμα διαβίβασε σήμερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, στο πλαίσιο συνάντησης που είχαν στο Προεδρικό.
 
Την μεταφορά της συγκεκριμένης επιθυμίας του κ. Κασουλίδη προς τον Νίκο Αναστασιάδη, κατά τη συνάντηση που είχαν, επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του στο TVONE o Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Μιχάλης Σοφοκλέους, ο οποίος λίγο αργότερα τον αποχαιρέτησε από την ενεργό πολιτική ζωή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 

 

Σημειώνεται πως ο κ. Κασουλίδης είχε και δημοσίως εκφράσει στο πρόσφατο παρελθόν την πρόθεσή του να αποχωρήσει με την ολοκλήρωση της θητείας του από τον υπουργικό θώκο, θεωρώντας πως έφθασε το πλήρωμα του χρόνου και ότι ο κύκλος του στην πολιτική έχει ολοκληρωθεί.  Μια επιχειρηματολογία την οποία ανέπτυξε σήμερα και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.  
 
Επισημαίνεται πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έχει εγκαινιάσει κύκλο συναντήσεων με τους Υπουργούς του στο πλαίσιο των διεργασιών για σχηματισμό του νέου κυβερνητικού σχήματος.
 
Στο Προεδρικό βρέθηκε σήμερα και ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου, τον οποίο η φημολογία θέλει να μετακομίζει στη Νομική Υπηρεσία ως Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας.

Δειτε Επισης

Ν. Χριστοδουλίδης: Προετοιμαζόμαστε εντατικά για μια φιλόδοξη Προεδρία τους Συμβουλίου της ΕΕ
Το «ΘΑλΕΙΑ2021-2027» θα αυξήσει το ΑΕΠ κατά 6% μέχρι το 2029
Ενοχλήθηκε και με τον Τασούλα ο Τατάρ-Κάνει λόγο για απόκρυψη της πραγματικότητας
A. Δημητρίου: Η θέση της Κύπρου είναι στην καρδιά της Ευρώπης, έχουμε λόγο και ρόλο
Επιμένει το ΑΚΕΛ για παύση Χαρτσιώτη από ΠτΔ-«Φαίνεται πως ξοφλά ακόμη προεκλογικά γραμμάτια του ‘23»
Αποφεύγει να απαντήσει στις επικρίσεις ο Μορφάκης Σολομωνίδης-«Δεν ρίχνω λάδι στη φωτιά»
Επενδύει στη συμβολή της ΕΕ ο Πρόεδρος για το Κυπριακό-«Λειτουργεί προς την κατεύθυνση της Τουρκίας»
Προεκλογικές σκοπιμότητες βλέπει πίσω από τις αντιδράσεις για τους κυνηγούς ο ΠτΔ-«Οι θεσμοί να βρίσκουν τρόπο να συνεργάζονται»
Η σταθερή ευρωπαϊκή θέση, ο εκνευρισμός της Τουρκίας και ο στόχος της αλλαγής στάσης
Σε εγκαίνια έκθεσης για τα 70 χρόνια ΕΟΚΑ στη Θεσσαλονίκη ο ΥΠΕΣ-«Ο αγώνας εξακολουθεί να εμπνέει»