Μέχρι 31 Μαρτίου η υποβολή αιτήσεων για παραχώρηση κρατικής φοιτητικής μέριμνας

Οι οικογένειες φοιτητών, οι οποίες εμπίπτουν στις πρόνοιες του περί Κρατικής Φοιτητικής Μέριμνας Νόμου του 2015, θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για κρατική φοιτητική μέριμνα για το ακαδημαϊκό έτος 2017/2018, το αργότερο μέχρι τις 31 Μαρτίου 2018, ανακοίνωσε σήμερα η Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΦΜ) του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Τονίζεται ότι η προθεσμία της 31ης Μαρτίου 2018, για υποβολή αιτήσεων για παροχή κρατικής φοιτητικής μέριμνας, θα τηρηθεί αυστηρά και οποιεσδήποτε εκπρόθεσμες αιτήσεις θα απορρίπτονται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα έντυπα αιτήσεων για την κρατική φοιτητική μέριμνα (φοιτητική χορηγία και φοιτητικό πακέτο) θα είναι διαθέσιμα στα γραφεία της Υπηρεσίας Φοιτητικής Μέριμνας (Τεύκρου 6, Λευκωσία), τα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ), τα Κέντρα του Πολίτη (ΚΕΠΟ) που στεγάζονται στα Κεντρικά Επαρχιακά Ταχυδρομεία, καθώς και από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, www.moec.gov.cy, από αύριο Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, 2018.

Η Υπηρεσία απευθύνει έκκληση όπως οι αιτήσεις υποβάλλονται με όλα τα προβλεπόμενα στοιχεία και δικαιολογητικά που απαιτούνται, ούτως ώστε να καταστεί εφικτή η όσο το δυνατό γρηγορότερη εξέταση των αιτήσεων.

Δειτε Επισης

Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως
Στη σημασία της Ευρώπης και στο μέλλον των νέων εστίασαν Χριστοδουλίδης και Μέτσολα
Έσωσαν φοιτητή από το Φούτζι δύο φορές σε τέσσερις μέρες-Τη δεύτερη επειδή επέστρεψε για το... κινητό του
Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου Καυκάλλου
Τάττης-Καραχάν:«Δεν επιθυμούμε καμία χάρη από κανέναν»
ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου
Μέτσολα: Στο επίκεντρο της Ευρώπης η Κύπρος
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εκεχειρία Ινδίας και Πακιστάν-«Αποφάσισαν πλήρη και άμεση κατάπαυση του πυρός»
Επεισοδιακή καταδίωξη με ρίψη πυροβολισμών καταζητούμενων για απόπειρα φόνου και ληστεία στην Πάφο
Αντίποινα και 13 νεκροί από επιθέσεις ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν-Στα θύματα και ένα παιδί