Μαζικά στις κάλπες οι κατάδικοι των Κεντρικών φυλακών – Η μικρότερη αποχή

Στην ψηφοφορία για την επαναληπτική εκλογή προς ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας συμμετέχουν και 294 κρατούμενοι των Κεντρικών Φυλακών, που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους.

Η ψηφοφορία άρχισε στις 7 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 2 μετά το μεσημέρι, με μια ώρα διάλειμμα στις 12 το μεσημέρι.

Η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι η ψηφοφορία διεξάγεται κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα και μέχρι τις 12 το μεσημέρι άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα 207 κρατούμενοι.

Στις φυλακές λειτουργεί ένα ειδικό εκλογικό κέντρο και έχει στηθεί μια κάλπη, η οποία θα μεταφερθεί και θα συγχωνευθεί με την κάλπη στο Δημοτικό Μέγαρο Λευκωσίας.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι φυλακισμένοι ανεξαρτήτως του αδικήματος που έχουν διαπράξει και για το οποίο έχουν καταδικαστεί σε φυλάκιση.

Δειτε Επισης

Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως
Στη σημασία της Ευρώπης και στο μέλλον των νέων εστίασαν Χριστοδουλίδης και Μέτσολα
Έσωσαν φοιτητή από το Φούτζι δύο φορές σε τέσσερις μέρες-Τη δεύτερη επειδή επέστρεψε για το... κινητό του
Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου Καυκάλλου
Τάττης-Καραχάν:«Δεν επιθυμούμε καμία χάρη από κανέναν»
ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου
Μέτσολα: Στο επίκεντρο της Ευρώπης η Κύπρος
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εκεχειρία Ινδίας και Πακιστάν-«Αποφάσισαν πλήρη και άμεση κατάπαυση του πυρός»
Επεισοδιακή καταδίωξη με ρίψη πυροβολισμών καταζητούμενων για απόπειρα φόνου και ληστεία στην Πάφο
Αντίποινα και 13 νεκροί από επιθέσεις ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν-Στα θύματα και ένα παιδί