powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Σοκ! Βίαζε για ενάμιση χρόνο την 7χρονη κόρη της συμβίας του – Και δεύτερος συμβίος στο εδώλιο

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης 7χρονου κοριτσιού από τον συμβίο της μητέρας της ο οποίος κρίθηκε ένοχος από το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας και αναμένεται να του επιβληθεί ποινή.
 
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ο 35χρονος αλλοδαπός για ενάμιση χρόνο βίαζε κατ’ επανάληψη το 7μιση χρονών κοριτσάκι, 11 ετών σήμερα, (από το 2013-2015) ενώ προέβαινε σε άσεμνες επιθέσεις σε βάρος της.
 
Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στην οικία της ανήλικης, όπου ζούσε ο 35χρονος με τη μητέρα της.
 
Φρίκη προκαλεί και το γεγονός, ότι για κακοποίηση σε βάρος της 7χρονης (2012-2013)κατηγορείτο άλλος ένας συμβίος της μητέρας της, ο οποίος ωστόσο αθωώθηκε στις κατηγορίες άσεμνων επιθέσεων που αντιμετώπιζε.
 
Στις 6 Φεβρουαρίου ο συνήγορος υπεράσπισης του 35χρονου που κρίθηκε ένοχος αναμένεται να αγορεύσει για μετριασμό της ποινής του και ακολούθως το δικαστήριο θα ορίσει ημερομηνία για επιβολή ποινής.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;