Προσέφερε γεύμα στο |Κέντρο Ηλικιωμένων» η Πρώτη Κυρία

Η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Άντρη Αναστασιάδη, προσέφερε γεύμα το μεσημέρι της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, το οποίο μάλιστα επιμελήθηκε η ίδια.
 
Ανακοίνωση από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας αναφέρει ότι η Πρώτη Κυρία, «προσέφερε μεσημεριανό γεύμα στα μέλη του προγράμματος ‘Κέντρο Ηλικιωμένων’, τηρώντας έτσι την υπόσχεση που είχε δώσει σε προηγούμενη επίσκεψή της ενώ το μενού περιελάμβανε πλούσια εδέσματα, τα οποία επιμελήθηκε προσωπικά η κ. Αναστασιάδη».
 
Την Πρώτη Κυρία συνόδευσαν μέλη της γυναικείας οργάνωσης του Δημοκρατικού Συναγερμού ΓΟΔΗΣΥ.
 
 Τις κυρίες υποδέχτηκε στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας η Πρόεδρος της Επιτροπής Πρόνοιας του Δήμου Λευκωσίας, Κάτια Απέγητου, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Λεώνη Ορφανίδου, Κάτια Αγρότου, το προσωπικό και τα μέλη του «Κέντρου Ηλικιωμένων».
 
 Η κ. Απέγητου καλωσόρισε την Πρώτη Κυρία και ευχαρίστησε για τη γενναιόδωρη προσφορά της και την ιδιαίτερη ευαισθησία της για τα άτομα της τρίτης ηλικίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ανοίγει και φέτος για το κοινό η Προεδρική Κατοικία Τροόδους την Κυριακή
Μοναδική χώρα σε όλη την Ευρώπη η Κύπρος που δεν έχει προγράμματα για επαγγελματική κατάρτιση των τυφλών
Τα τέλη για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας ανακοίνωσε ο Δήμος Λευκωσίας
Ανησυχία Επ. Περιβάλλοντος για διάβρωση σε παραλίες Δ. Λεμεσού-Τέθηκε θέμα Βάσεων από το ΑΚΕΛ
Τις κατηγορίες χορηγιών του σχεδίου για ηλεκτροκίνηση ανακοίνωσε το ΤΟΜ
Πήρε για τα καλά την ανιούσα ο υδράργυρος-Κίτρινη προειδοποίηση από Μετεωρολογική, κόκκινη από το Τμήμα Δασών
Διαβεβαίωση Κυβέρνησης για στήριξη Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης-Αιτήσεις και υδατικό στο επίκεντρο σύσκεψης
Καταγγέλλει «δυσμενή διάκριση μαθητών» ο Σύνδεσμος για Δυσλεξία-Έστειλε επιστολή στο ΥΠΑΝ
Έναρξη υποβολής αιτήσεων για αποζημιώσεις σε γεωργούς που επλήγησαν-Όλες οι πληροφορίες
Νέο σχέδιο ενίσχυσης της ηλεκτροκίνησης ύψους 2,5 εκατομμυρίων ενέκρινε το Υπουργικό