Εκ νέου συνεδρίαση του Ανωτάτου για την πυρκαγιά – Στα κατεστραμμένο κτήριο και ο Ιωνάς

Η Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, συνεδριάζει εκ νέου σήμερα από τις 11.30 το πρωί  για να εξετάσει τα μέχρι στιγμής δεδομένα που προκύπτουν σε σχέση με την πυρκαγιά που ξέσπασε κατά τις πρωινές ώρες χθες σε κτήριο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Κατά τη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Ανωτάτου αποφασίστηκε όπως ζητηθεί επίσημη ενημέρωση από τον Αρχηγό Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά προτού τοποθετηθεί αναλόγως.

Αποφασίστηκε επίσης όπως δοθούν οδηγίες στον Διοικητικό Πρόεδρο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για λήψη άμεσων μέτρων προς επίλυση των πρακτικών προβλημάτων που δημιουργούνται από τις ζημιές που προκλήθηκαν σε σχέση με την εκδίκαση των υποθέσεων και την απρόσκοπτη λειτουργία γενικότερα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Το κατεστραμμένο κτήριο 4 του Δικαστηρίου επισκέφθηκε το πρωί ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως Ιωνάς Νικολάου, ο οποίος ενημερώθηκε για τις ζημιές που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά και για τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη για εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

«Η μαγκιά είναι όταν πέφτεις, να έχεις τη δύναμη και το σθένος να ξανασηκώνεσαι και να παλεύεις ξανά»
Απολύθηκε ως δεσμοφύλακας, προσλήφθηκε ως νεκροτόμος-Ποινική έρευνα για εξαπάτηση του δημοσίου
Μεγάλα έργα για επέκταση της τουριστικής περιόδου στο δήμο Παραλιμνίου Δερύνειας-Επαφές για δημιουργία πανεπιστημίου
Ένοχος ο αδελφός του Αγγελή για την απόπειρα φόνου της αδελφής του θύτη-Την έλουσε με βενζίνη, απείλησε να την κάψει
Το «προεκλογικό» τουρ του Τατάρ στη Νέα Υόρκη και τα ερωτήματα για το μέλλον του Κυπριακού
Προσπάθησαν να ξεχελάσουν 62χρονο που προσπαθούσε να πωλήσει την φωτογραφική του μηχανή
ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Αραδίππου
Χάθηκαν από την Πέμπτη τα ίχνη της 20χρονης Λιάνας στη Λεμεσό (pic)
Τυχαίος έλεγχος σε φορτίο στη Λεμεσό οδήγησε σε κατάσχεση χιλιάδων πυροτεχνημάτων και Labubu (pics)
Ως οικιακή βοηθός εργαζόταν η άτυχη 58χρονη-Τέσσερις οι επιβαίνοντες του οχήματος που την παρέσυρε στη Λεμεσό