Τι έδειξε η νεκροτομή για τον άτυχο ψαρά στην Πάφο

Από καρδιακή ανακοπή προήλθε ο θάνατος του άτυχου ψαρά Αιμίλιου Χατζηαλεξάνδρου από την Πάφο, ο οποίος έχασε τη ζωή του το Σάββατο, σύμφωνα με τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 57χρονος ψαράς, απουσίαζε από την κατοικία του από το πρωί του Σαββάτου όπου είχε αναχωρήσει για να μεταβεί με την βάρκα του για ψάρεμα με αποτέλεσμα οι συγγενείς του να ανησυχήσουν αφού δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Λιμενικής Αστυνομίας μέλη της οποίας εντόπισαν τον ψαρά πάνω στην ψαρόβαρκα του ανοικτά στην θαλάσσια περιοχή δύο μίλια νοτιοανατολικά στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για την ρυμούλκηση της βάρκας του και την μεταφορά του ψαρά στην ακτή.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου παρέλαβε τον ψαρά και τον μετέφερε στο ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε τον θάνατο του.
 

Δειτε Επισης

Εν πλω οι κινητές μονάδες αφαλάτωσης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-«Στόχος να μην υπάρξουν αποκοπές νερού»
Ασκήσεις επί χάρτου για τις επικίνδυνες πολυκατοικίες στο Στρόβολο-Σε εφαρμογή η Γ΄ φάση του «κτίΖΩ»
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Τσέρι-Συνεχίζουν να καίγονται οχήματα, κίνδυνος αναζωπυρώσεων (pics&vids)
Ποινές φυλάκισης δέκα και τεσσάρων ετών σε δύο πρόσωπα για ποσότητα ναρκωτικών-Προσπάθησαν να διαφύγουν
ΤΩΡΑ: Μεγάλη πυρκαγιά στο Τσέρι-Καίγονται οχήματα, κινδυνεύουν υποστατικά
Αποσύρθηκαν υπέρ του Αναστασίου οι τρεις υποψήφιοι της ΕΔΕΚ-«Επιθυμούμε διακαώς επιστροφή όλων των συναγωνιστών»
Εξελίξεις 46 χρόνια μετά την αποστολή λάθος οστών αγνοουμένων στην Ελλάδα-Δίνουν δείγματα δύο από τις οκτώ οικογένειες
Συναγερμός για βόμβα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών-Αναστάλθηκαν όλες οι πτήσεις
Τέσσερα διεθνή εντάλματα κατά Τούρκων υπηκόων για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών στο Λευκόνοικο
Απορρίπτει την τελική πρόταση του Υπ. Παιδείας η ΟΕΛΜΕΚ-Πάνε σε Παγκύπρια Συνδιάσκεψη για αποφάσεις