Αντίθεση στη μη μετακίνηση των πετρελαιοδεξαμενών και δεξαμενών υγραερίου, εκφράζει η Κίνηση Πολιτών LarnacaRights

Την έντονη αντίθεση της στην απόφαση του ΔΣ του Δήμου Λάρνακας να μην προχωρήσει ο Δήμος άμεσα σε κινητοποιήσεις για το θέμα της μη μετακίνησης των πετρελαιοδεξαμενών και δεξαμενών υγραερίου, εκφράζει η Κίνηση Πολιτών LarnacaRights.
 
«Πιστεύουμε ότι οι κινητοποιήσεις είναι πλέον η μόνη οδός για να ασκηθούν αποτελεσματικές πιέσεις προς όλους τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους για σύντομη μετακίνηση των εγκαταστάσεων αυτών», αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση η Κίνηση Πολιτών LarnacaRights.
 
Το να προχωρήσει ο Δήμος Λάρνακας σε κινητοποιήσεις αμέσως μετά τις εκλογές, ήταν κάτι το οποίο είχε συζητηθεί και αποφασιστεί στην προηγούμενη συνεδρία του ΔΣ για το θέμα αυτό, αναφέρει η Κίνηση Πολιτών LarnacaRights και καλεί τον Δήμο Λάρνακας να δημοσιοποιήσει τα πρακτικά της συνεδρίας αυτής του ΔΣ προκειμένου να φανεί πως και γιατί άλλαξε η απόφαση του για άμεσες κινητοποιήσεις.
 
Επίσης, καλεί τον δήμο να προβεί άμεσα στις δυναμικές κινητοποιήσεις, ως το μόνο μέσο για την επιτάχυνση της ενεργοποίησης των αρμοδίων και εμπλεκομένων, για σύντομη διευθέτηση του θέματος.
 
Κάθε μέρα που περνά τα ρίσκα για ένα ατύχημα μεγάλης κλίμακας, με τραγικές συνέπειες, μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο, καταλήγει.

Δειτε Επισης

Ανάβουν οι μηχανές για αναβάθμιση του iJustice-Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός, θετικά μηνύματα από τους δικηγόρους
Παράταση για αιτήσεις εταιρειών για είδη σε σχολικά κυλικεία
Ενίσχυση Σχεδίου Επιχορήγησης Διακοπών Συνταξιούχων ζητούν οι συνταξιούχοι από Παναγιώτου
Κλείνει για πέντε ημέρες ο δρόμος Ριζοκαρπάσου-Αποστόλου Ανδρέα
Δεν αποδέχεται την πρόταση Υπ. Παιδείας για αξιολόγηση εκπαιδευτικών η ΟΕΛΜΕΚ-Δημοψήφισμα στις 29 Μαΐου
Λήγει τα μεσάνυχτα της Κυριακής η υποβολή στοιχείων στρατευσίμων 2025 ΕΣΣΟ
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»
Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά
Παροχή βοήθειας από Υφ. Πολιτισμού για συμπλήρωση αίτησης για ΘΥΜΕΛΗ
Τραγική η κατάσταση στο ΤΟΜ Αμμοχώστου μετά από «έφοδο» της Επ. Μεταφορών-«Στεγάζεται σε μια αποθήκη»