Παιδάκι κακοποιείτο σεξουαλικά για 12 χρόνια - Έκοβε τα χέρια της για να πεθάνει

Δεν έχουν τέλος δυστυχώς οι υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της νέας υπόθεσης που τέθηκε χτες ενώπιον δικαστηρίου. Πρωταγωνιστές ένα κορίτσι το οποίο, όπως καταγγέλλει,  για 12 ολόκληρα χρόνια κακοποιείτο σεξουαλικά από νεαρό πρόσωπο με το οποίο οι οικογένειές τους συνδέονταν φιλικά. 

Το μαρτύριο του κοριτσιού άρχισε το 2004, όταν η ίδια ήταν μόλις 3 ετών και ο θύτης 10 χρόνια μεγαλύτερος. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται το κορίτσι, ο δράστης την κακοποιούσε σεξουαλικά αγγίζοντάς την σε διάφορα σημεία του σώματός της ενώ την εξανάγκαζε να βλέπει ταινίες ερωτικού περιεχομένου και να τον ικανοποιεί σεξουαλικά.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του κοριτσιού, στην πορεία οι άσεμνες επιθέσεις μετατράπηκαν σε συστηματικούς βιασμούς, με την ίδια, μη μπορώντας να διαχειριστεί αυτό που ζούσε, να προσπαθεί να κόψει με λεπίδα τα χέρια της για να πεθάνει, νιώθοντας τύψεις.

Το μαρτύριο της κράτησε μέχρι  το 2016 όπου η ίδια βρήκε το κουράγιο να μοιραστεί τον εφιάλτη που ζούσε με φιλικό της πρόσωπο το οποίο την παρότρυνε να καταγγείλει αμέσως την υπόθεση στην αστυνομία.

Η αστυνομία, μετά την καταγγελία, προχώρησε στη σύλληψη του 26χρονου πλέον φερόμενου δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στο δικαστήριο όπου εξασφαλίστηκε διάταγμα 6ήμερης κράτησής του.

Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, βιασμός, διαφθορά ανήλικης κάτω των 13 ετών και άσεμνη επίθεση.

Δειτε Επισης

Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου για τους πυροβολισμούς στο Ζακάκι
Συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Λευκωσίας-Εντοπίστηκε πιστόλι
Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα, καταζητείται τρίτο για διάρρηξη αποθήκης και κλοπή
Πρόστιμο 21.500 σε δύο πρόσωπα για παράνομη κατοχή αδασμολόγητων καπνικών ειδών
Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό στην Έγκωμη
Συνελήφθη 21χρονος για τα επεισόδια και τον εμπρησμό περιπολικού στον Ύψωνα
Αναζητώντας δικαίωση σε ένα ωκεανό αδικίας...
Συνεχίζονται οι συλλήψεις στα κατεχόμενα για τα πλαστά διπλώματα-Χειροπέδες και σε δημοσιογράφο
Πιθανό να επέβαιναν σε μοτοσικλέτα οι δράστες των πυροβολισμών στο Ζακάκι
Οδηγούσε στην αντίθετη λωρίδα ο άτυχος Ευτύχιος-Εξετάσεις για την ταχύτητα των δύο οδηγών