Φωτιά σε συνεργείο οχημάτων στη Λεμεσό

Ζημιές προκλήθηκαν από φωτιά που ξέσπασε σε συνεργείο/βαφείο επιδιόρθωσης οχημάτων στην περιοχή Μονοβόλικου στη Λεμεσό.

Σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρεται ότι στις 22.08 χθες βράδυ λήφθηκε η κλήση για πυρκαγιά στο συνεργείο και ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με 2 πυροσβεστικά οχήματα . Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22.12.

Η φωτιά ξέσπασε σε πλαστικά άχρηστα εξαρτήματα οχημάτων στον περιφραγμένο υπαίθριο χώρο του εργαστηρίου. Λόγω της θερμότητας η πυρκαγιά επηρέασε, μέσω του φουγάρου εξαερισμού του βαφείου, και τον εσωτερικό χώρο καταστρέφοντας την ηλεκτρική εγκατάσταση και μέρος του εξοπλισμού του θαλάμου βαφής οχημάτων. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 χθες το πρωί έως και τις έξι σήμερα ανταποκρίθηκε  σε 32 κλήσεις για βοήθεια ,15 πυρκαγιές ,16 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

 

KΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ανένδοτη η Μόσχα για τις απευθείας διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία, «θετικό σημάδι» για τον Ζελένσκι
Blame game Ινδίας-Πακιστάν για την παραβίαση της εκεχειρίας-Διχάζει ο ρόλος των ΗΠΑ και τα πυρηνικά
Φωτιά σε 300 πάλες σανού κοντά σε φάρμα στην κτηνοτροφική περιοχή Αραδίππου
Ζητούν άμεση εμπλοκή Αστυνομίας για τη σύλληψη τ/κ που έκλεβαν ζώα οι Κυνηγοί-Βγαίνουν ξανά στους δρόμους
Τριαντάχρονος υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση προσώπου 11 χρόνια αφότου πήγε να δώσει τέλος στη ζωή του
Την επανεκκίνηση στις εμπορικές σχέσεις με την Κίνα χαιρετίζει ο Τραμπ-«Σημειώθηκε μεγάλη πρόοδος»
Μεταμεσονύκτια ρελάνς Πούτιν στο τελεσίγραφο για εκεχειρία-Πρότεινε άμεσες διαπραγματεύσεις με Ουκρανία στην Τουρκία
Συνελήφθη 29χρονος που πιάστηκε με ναρκωτικά στο όχημα του-Εντοπίστηκαν και στην οικία του
Ακριβό ρεύμα στην Κύπρο χωρίς προοπτική μείωσης-Μονόδρομος τα φωτοβολταϊκά
Ο Πούτιν πρότεινε την έναρξη άμεσων διαπραγματεύσεων με την Ουκρανία την Πέμπτη στην Τουρκία