Υπάλληλος ξενοδοχείου φέρεται να έκλεψε το κινητό συναδέλφου του

Στην σύλληψη 48χρονου προχώρησε το ΤΑΕ Πάφου για υπόθεση κλοπής κινητού τηλεφώνου αξίας 700 ευρώ στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία παραπονούμενος είναι ξενοδοχειακός υπάλληλος, ο οποίος είχε καταγγείλει πριν μερικές ημέρες στην Αστυνομία ότι απέσπασαν το κινητό του τηλέφωνο από το ξενοδοχείο στο οποίο εργάζεται.

Από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία προέκυψε μαρτυρία εναντίον αλλοδαπού, ο οποίος εκείνο το διάστημα εργαζόταν στο ίδιο ξενοδοχείο.Ανακρινόμενο, το συγκεκριμένο πρόσωπο αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Τετράχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο
Μπήκε λουκέτο στον παράνομο βρεφοκομικό σταθμό στη Λάρνακα μετά την καταγγελία για κακοποίηση μωρού
Καταζητείται 37χρονος για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα
Καταγγελία στην Αστυνομία για κακοποίηση βρέφους σε σταθμό στη Λάρνακα
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 30χρονο για εμπρησμό κατοικίας
Με παραπομπή στο πόρισμα Πολυβίου οι ευθύνες στους υπουργούς Αναστασιάδη για ΤΑΚΑΤΑ-«Η πολιτική ευθύνη δεν αφορά το γάτζωμα σε μια καρέκλα»
Τριανταπεντάχρονος δάγκωσε αστυνομικό στη Λεμεσό-Συνελήφθη μετά από καταδίωξη
Αδειάζει πρώην Γενικούς Διευθυντές, Διεύθυνση ΗΜΥ και Αστυνομία το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ-«Αμέλεια και/ή αδιαφορία»
Στην Αστυνομία το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ-Ξεκινά ποινική έρευνα επί των ευρημάτων