Απαράδεκτο: 26 καταγγελίες σε μια μέρα για στάθμευση οδηγών σε χώρους για ΑμεΑ στη Λευκωσία

Ως άνθρωποι πρώτα και μετά ως οδηγοί, έχουμε ευθύνες έναντι συμπολιτών μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας. Η απρόσκοπτη, ασφαλή και αυτόνομη πρόσβαση σε χώρους στάθμευσης ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ), πρέπει να διασφαλίζεται απ’ όλους μας, ως ένδειξη πολιτισμού αλλά και σεβασμού προς τα άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ).

Στο πλαίσιο αυτό, μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, διεξήγαγαν σήμερα στην επαρχία Λευκωσίας, εκστρατεία ελέγχου σε ειδικούς χώρους στάθμευσης για άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ).

Κατά την εκστρατεία τα μέλη της Τροχαίας προχώρησαν σε 26 συνολικά καταγγελίες. Οι έλεγχοι της Αστυνομίας θα συνεχιστούν

Δειτε Επισης

«Δεν είχα σκοπό να στοχοποιήσω την ηγεσία» διευκρινίζει ο Αναστασιάδης-«Δεν θα διστάσω να είμαι αυστηρότερος»
Με δόσεις τα ευρήματα για το Κράτος Μαφία-«Ανακριβείς και παραπλανητικές» απαντά η Αρχή στις πληροφορίες για το πόρισμα
Εξοργισμένη η Κυβέρνηση με το podcast Φειδία με Τατάρ-«Προσπάθεια εργαλειοποίησης από το ψευδοκράτος»
Δεκάδες νεκροί σε ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα-Κάλεσμα Τραμπ σε Χαμάς να συμφωνήσει σε 60ήμερη εκεχειρία
Επιστολή ψευδοκράτους προς ΓΓ-«Εκστρατεία εθνοκάθαρσης κατά τ/κ, με στόχο την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα»
Επτά συλλήψεις αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στη Λεμεσό
Έντονη αντίδραση ΔΗΚΟ για τη συνέντευξη Φειδία από Τατάρ-«Πιόνι της τουρκικής διπλωματίας και των ΜΜΕ»
Στη δημοσιότητα φωτογραφίες δύο προσώπων για την κλοπή από χρυσοχοείο
Με κενά η στελέχωση ναυαγοσωστικών πύργων στην Πάφο-Έλλειψη ενδιαφέροντος από ναυαγοσώστες για εργοδότηση
Σάλος με Ρωσίδα πυγμάχο που έδωσε ηλεκτρονικό τσιγάρο σε ουρακοτάγκο