Απαράδεκτο: 26 καταγγελίες σε μια μέρα για στάθμευση οδηγών σε χώρους για ΑμεΑ στη Λευκωσία

Ως άνθρωποι πρώτα και μετά ως οδηγοί, έχουμε ευθύνες έναντι συμπολιτών μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας. Η απρόσκοπτη, ασφαλή και αυτόνομη πρόσβαση σε χώρους στάθμευσης ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ), πρέπει να διασφαλίζεται απ’ όλους μας, ως ένδειξη πολιτισμού αλλά και σεβασμού προς τα άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ).

Στο πλαίσιο αυτό, μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, διεξήγαγαν σήμερα στην επαρχία Λευκωσίας, εκστρατεία ελέγχου σε ειδικούς χώρους στάθμευσης για άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ).

Κατά την εκστρατεία τα μέλη της Τροχαίας προχώρησαν σε 26 συνολικά καταγγελίες. Οι έλεγχοι της Αστυνομίας θα συνεχιστούν

Δειτε Επισης

Άλλα αντ' άλλων από Τατάρ για την καταδίκη στις Ουγγαρέζες για σφετερισμό-Κάνει λόγο για «υποκριτική πολιτική»
Δεκαπεντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λάρνακα (pic)
Δίνει διευκρινίσεις για το καθεστώς των μελών η ΕΔΕΚ-Δέχεται αιτήματα η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων
Αντικρούει τους ισχυρισμούς εκπροσώπου της Τουρκίας για δύο κράτη ο Χατζηράφτης-«Κυριαρχία KΔ σε όλο το νησί»
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα
Τι μισθό παίρνει ο Πάπας-Πόσο θα αμείβεται ο Λέων ΙΔ'
Με πολιτική διάσταση η καταδικαστική απόφαση των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Απαράδεκτη και κατακριτέα η εκμετάλλευση περιουσιών»
Ενοχλήθηκε και με τον Τασούλα ο Τατάρ-Κάνει λόγο για απόκρυψη της πραγματικότητας