Πρόστιμο 3.500 ευρώ σε Σύρο για κατοχή αδασμολόγητων καπνικών προιόντων στην Πάφο

Υπόθεση παράνομης κατοχής αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων  στην Πάφο εξετάζει το Τμήμα Τελωνείου σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε έρευνα που έγινε στον διαμέρισμα ενός προσώπου από την Συρία  μετά από πληροφορίες, βρέθηκαν οκτώ συσκευασίες για ναργιλέ συνολικού βάρους οκτώ κιλά και τέσσερις συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 200 γραμμαρίων. 

Τα καπνικά προϊόντα όπως διαφάνηκε ήταν αδασμολόγητα .

Εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου το Τμήμα Τελωνείου εξέδωσε εξώδικο ύψους 3.500 ευρώ που ήδη καταβλήθηκε από τον κάτοχο των αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αναζητά τρία πρόσωπα για κλοπές η Αστυνομία (pics)
«Δεν είχα σκοπό να στοχοποιήσω την ηγεσία» διευκρινίζει ο Αναστασιάδης-«Δεν θα διστάσω να είμαι αυστηρότερος»
«Ο δικαστής με τη 19χρονη Βρετανίδα επικρίθηκε έντονα για το εσφαλμένο της απόφασης και πήρε προαγωγή»
Συγκλονίζουν οι λεπτομερείες για το παιδί 22 μηνών στη Λεμεσό-«Η μητέρα το έβαλε στο μπάνιο με ζεστό νερό»
Με δόσεις τα ευρήματα για το Κράτος Μαφία-«Ανακριβείς και παραπλανητικές» απαντά η Αρχή στις πληροφορίες για το πόρισμα
Εξοργισμένη η Κυβέρνηση με το podcast Φειδία με Τατάρ-«Προσπάθεια εργαλειοποίησης από το ψευδοκράτος»
Δεκάδες νεκροί σε ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα-Κάλεσμα Τραμπ σε Χαμάς να συμφωνήσει σε 60ήμερη εκεχειρία
Επιστολή ψευδοκράτους προς ΓΓ-«Εκστρατεία εθνοκάθαρσης κατά τ/κ, με στόχο την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα»
Επτά συλλήψεις αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στη Λεμεσό
Έντονη αντίδραση ΔΗΚΟ για τη συνέντευξη Φειδία από Τατάρ-«Πιόνι της τουρκικής διπλωματίας και των ΜΜΕ»