Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα του συστήματος στο αεροδρόμιο Λάρνακας

 
Ομαλά λειτουργούν τα συστήματα εξυπηρέτησης πτήσεων του αεροδρομίου Λάρνακας, τα οποία παρουσίασαν χθες τεχνικό πρόβλημα.
 
Κληθείς να αναφέρει κατά πόσον ξεπεράστηκε το πρόβλημα που παρουσιάστηκε από τις δύο χθες το μεσημέρι σε συστήματα εξυπηρέτησης πτήσεων του αεροδρομίου Λάρνακας, ο εκπρόσωπος Τύπου της Hermes Airports Αδάμος Ασπρής επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ότι «έχει επιλυθεί το πρόβλημα που παρουσιάστηκε. Η λειτουργία του αεροδρομίου έχει επανέλθει σε πλήρη ομαλότητα».
 
Υπενθυμίζεται ότι μετά τον εντοπισμό του προβλήματος η Hermes Airports έθεσε σε εφαρμογή το εφεδρικό της σχέδιο για αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων, που προέβλεπε την επιστράτευση προσωπικού του αεροδρομίου, το οποίο εξυπηρετούσε χειροκίνητα τόσο το επιβατικό κοινό όσο και τις πτήσεις.
 
ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Εκτοπισμένοι κάτοικοι Αποστόλου Βαρνάβα-Σαλαμίνας: Η λύση του Κυπριακού επείγει
Μ. Παναγιώτου: Aνάγκη ευέλικτων μέτρων στήριξης των γεωργών με πρόσθετα χρηματοδοτικά εργαλεία
ΥΠΕΣ: H δημιουργία συμπλεγμάτων θα λειτουργήσει ευεργετικά για τις κοινότητες, είμαστε στη διαδικασία προκήρυξης θέσεων
Θλίψη για τον θάνατο του Δρ Τάκη Γεωργίου
Θλίψη Δήμου Λεμεσού για τον θάνατο του μαέστρου Μαρίνου Μιτέλλα
Μέχρι 18 Ιουλίου οι αιτήσεις για εκπαιδευτικούς ορισμένου χρόνου στα μουσικά σχολεία
Διευκρινίσεις από το Τμήμα Δασών-«Απαγορεύεται η κατασκήνωση στα κρατικά δάση»
​​​​​​​Για απαγορευμένες γεννήτριες προειδοποιεί το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας
Αφυπηρετεί μετά από τριάντα χρόνια στο Μακάρειο Νοσοκομείο ο Δρ Αβραάμ Ηλία
Διαμαρτυρία κατοίκων Κάμπου στην Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου για σχέδιο παροχής βοήθειας