Εμπρηστική επίθεση στην είσοδο της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα στην επιχείρηση της συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρέβας Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από τρία γκαζάκια στην είσοδο της επιχείρησης, «Zeus & Dione», που ανήκει στην σύζυγο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα. που βρίσκεται στην οδό Τάκη, στην περιοχή του Ψυρρή, τα οποία εξερράγησαν στις 2:40.

Από την έκρηξη προκλήθηκε μαύρισμα στην είσοδο. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφάλεια Αττικής.

«Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους», έγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο Twitter το πρωί της Δευτέρας, σχολιάζοντας την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο της επιχείρησης της συζύγου του Μαρέβα, τα ξημερώματα.


Εχουν στόχο να πλήξουν εμένα, γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τονίζει: «Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει».
 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Ινδικά μαχητικά εξαπέλυσαν πυραύλους εναντίον πακιστανικών αεροπορικών βάσεων
Ανάβουν οι μηχανές για αναβάθμιση του iJustice-Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός, θετικά μηνύματα από τους δικηγόρους
Καταχωρήθηκε νέα υπόθεση για τα πλαστά συμβόλαια ποδοσφαιριστών-Εκτοξεύτηκαν στις 70 οι κατηγορίες
Το μητρώο της ΕΔΕΚ, ο στόχος της ενότητας και ο γρίφος της επιστροφής
Κυνηγά την αδυναμία των αρμοδίων ο Πρόεδρος-Η παρέμβαση, ο σάλος και πολιτική συντήρηση του φιάσκου
Παρενέργειες από την νέα απόφαση Ανωτάτου για τηλεπικοινωνιακά, επηρεάζονται ποινικές υποθέσεις-«Επιβεβαιώθηκε η Χατζηιωάννου»
Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν θα μειώσουν μονομερώς τους δασμούς στην Κίνα, το 80% ήταν ένα νούμερο που πέταξε ο Τραμπ
Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό-Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα
Υπέβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΔΕΚ ο Παύλος Αναστασίου
Δεν αποδέχεται την πρόταση Υπ. Παιδείας για αξιολόγηση εκπαιδευτικών η ΟΕΛΜΕΚ-Δημοψήφισμα στις 29 Μαΐου