Συνελήφθησαν σε οικία στη Λάρνακα οι δύο δραπέτες των κατεχομένων

Στη Λάρνακα, σε σπίτι Τουρκοκύπριου, συνελήφθησαν οι δύο φυλακισμένοι στις «κεντρικές φυλακές» που είχαν δραπετεύσει στις 7 Φεβρουαρίου και αναζητούνταν.
 
Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, η σύλληψη έγινε χθες από την Αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας και άρχισε η διαδικασία για την παράδοσή τους στους Τ/κ.
 
Πρόκειται για τους Σουλεϊμάν Γιλκάρ, 40 ετών, «υπήκοο» του ψευδοκράτους και τον Αλισέρ Εϊμίροφ, 17 ετών από το Τουρκμενιστάν που βρίσκονται στην φυλακή χωρίς να έχουν καταδικασθεί και χωρίς να έχει ορισθεί ημερομηνία δίκης. Δραπέτευσαν όταν βγήκαν στην αυλή των «κεντρικών φυλακών» για να πετάξουν τα σκουπίδια το βράδυ της 7ης Φεβρουαρίου.
 
Οι δύο φέρονται να πέρασαν στις ελεύθερες περιοχές από στρατιωτική περιοχή εντός της Λευκωσίας και γι’ αυτό αναμένεται να κατηγορηθούν.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Προειδοποιεί ο Δήμος Λεμεσού-Επιτήδειοι καλούν πολίτες και παριστάνουν υπαλλήλους του
Επιχείρησαν να ταξιδέψουν με λαθραία τσιγάρα και κατέληξαν με χειροπέδες-Πρόστιμο 10.000 σε 42χρονη
Διαρροή καυσίμων στον αυτοκινητόδρομο μετά την ανατροπή οχήματος-Κυκλοφοριακό κομφούζιο (pics)
Από εσωτερική αιμορραγία επήλθε ο θάνατος του 73χρονου Σιαμπτάνη-Τα ευρήματα της νεκροτομής
Ανατροπή οχήματος στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα (pics)
Αξιολογούνται τεκμήρια και μαρτυρίες για την απόπειρα φόνου στην Πύλα-Διαμπερές τραύμα στο πόδι φέρει ο 49χρονος
Πορεία με μοβ φανέλες και αναμμένους φακούς για τις καταδίκες ΕΔΑΔ για υποθέσεις βιασμού-«Διεκδικούμε δικαιοσύνη»
Θεσπίζεται ρήτρα εχεμύθειας για την Αρχή κατά της Διαφθοράς-Καταθέτει νομοσχέδιο η Κυβέρνηση
Ένταση στην Βουλή, ασπίδα η Παπαγαπίου για Αγγελίδη-«Προσβλητικό να τον λέμε σεξιστή, έχει έμφυτη ευγένεια, βαρέθηκα και εγώ, φτάνει»
Βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του 16χρονου-Έρευνες για τη μοιραία μοτοσικλέτα