Πρώην παίκτης Απόλλωνα, ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ καταζητούμενος για την απάτη μαμούθ στη Λεμεσό

Ο γνωστός Ντένης (Ιορδάνης) Κωστέκογλου είναι ο ένας εκ των δυο που καταζητούταναι για την απάτη εκατομμυρίων σε βάρος 70χρονου επιχειρηματία στη Λεμεσό.
 
Ο Κωστέκογλου, πρώην καλαθοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, της ΑΕΛ και του Απόλλωνα, ο οποίος ήταν καταζητούμενος και για το σκάνδαλο στη ΣΠΕ Αγίας Φύλας, φέρεται μαζί με άλλο ένα πρόσωπο να απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 2 εκατομμυρίων 122 χιλιάδων ευρώ, από 70χρονο, προφασιζόμενα πως θα αναλάμβαναν να του διασφαλίσουν αναδιάρθρωση και μείωση των δανείων του. 

Συγκεκριμένα, του υποσχέθηκαν αναδιάρθρωση και μείωση  των δανείων του, παρουσιάζοντας του πλαστά έγγραφα και αποδείξεις άλλων τραπεζών. 
 
Εναντίον των δυο εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και καταζητούνται.
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Κωστέκογλου απασχόλησε αρκετές φορές την αστυνομία για υποθέσεις πλαστογραφίας και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις. 
 
Διαβάστε επίσης 

Δειτε Επισης

«Πρώτη φορά έχουμε απόφαση ΕΔΑΔ με αναφορές στον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα»-Νέα πυρά κατά Αγγελίδη από Βουλή
Πρώην σύζυγος του 78χρονου η συμβία του 73χρονου-Είχαν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα στον δράστη από τον Απρίλιο
Απαντά στις επικρίσεις για την παρέμβαση Προέδρου στη Λάρνακα ο Χαρτσιώτης-«Πολύ καλά έπραξε»
Συνελήφθη 58χρονος για κακομεταχείριση σκύλου στη Λευκωσία
Οδηγήθηκε στoν Κορυδαλλό η Μουρτζούκου-«Να πεθάνεις εκεί μέσα»
Έντονη αντίδραση συνδέσμου καταναλωτών για τις αυξήσεις στο ρεύμα-«Είναι εκτός πραγματικότητας»
Κινήσεις για αναβάθμιση τουριστικής περιοχής Πρωταρά από τον Δήμο Παραλιμνίου-Αναπλάθονται πάρκα στο Φρέναρος
Εκτός πολυμερούς διάσκεψης η ΕΕ, παρά την πρόθεση εμπλοκής-Δεν ανησυχεί για την στάση των Βρετανών η Κυβέρνηση
Μαζικοί έλεγχοι σε όλες τις πόλεις από την Αστυνομία-Συλλήψεις και καταγγελίες
Η αντίσταση στη Λάρνακα και οι απόπειρες δολοφονίας το '74-«Ήμουν κρατούμενος και με υπέβαλλαν σε βασανιστήρια»