Μαύρο χιόνι στη Σιβηρία -Τι λένε οι ειδικοί

Tο μαύρο χιόνι που έπεσε στην πόλη Ομσκ στη Σιβηρία προκάλεσε την έκπληξη των κατοίκων, που άμεσα εξέφρασαν φόβους για τις αιτίες για το φαινόμενο.

Σε ανακοίνωσή του, το τοπικό υπουργείο περιβάλλοντος γνωστοποίησε ότι εκδόθηκαν προειδοποιήσεις προς τις τοπικές βιομηχανίες για να εμποδιστεί ένα τέτοιο φαινόμενο.

Πλέον, βρίσκονται αντιμέτωπες με την επιβολή προστίμου. Δεν είναι η πρώτη φορά που στην περιοχή πέφτει μαύρο χιόνι, καθώς το φαινόμενο είχε επαναληφθεί το 2014. Τότε οι κάτοικοι απέδωσαν το πρόβλημα στους πυρηνικούς αντιδραστήρες.
 

Ωστόσο, οι τοπικές αρχές, αποδίδουν το φαινόμενο στις κακές κλιματολογικές συνθήκες και τα βιομηχανικά απόβλητα.

Δειτε Επισης

Ο Τραμπ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί στην Τουρκία αν υπάρξει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις
Δεκαπετάχρονος κατήγγειλε ομοφοβική επίθεση-Τον εξύβρισαν και τον χτύπησαν καθώς περπατούσε στη Λακατάμια
LIVE: Επικαλέστηκε υποστελέχωση ΤΟΜ στην κατάθεση της η ΓΔ του Υπ. Μεταφορών-«Δεν υπήρχαν αιτήματα πριν το 2024»
Στην Κωνσταντινούπολη η ρωσική αντιπροσωπεία
Ερωτήματα για τα σημεία εισόδου ζώων στη Δημοκρατία και για τη φάρμα με τα καγκουρό από τους Οικολόγους
Κακή αρχή για τις συνομιλίες στην Τουρκία-Ρωσία και Ουκρανία διαφωνούν για το πότε αρχίζουν
Αναστάτωση σε πτήση προς την Κύπρο-Έγινε αναγκαστική προσγείωση λόγω... αιθέριων ελαίων
Ζημιές σε Λύκειο στη Λακατάμια-Έσπασαν το τζάμι και έβαλαν φωτιά στο γραφείο της Διευθύντριας
Έφηβη ήταν για επτά χρόνια αιχμάλωτη της μητέρας και του πατριού της-Τη βίαζαν και την έκλειναν σε κλουβί για σκύλους
Έρευνα σε οικία 57χρονου στη Λευκωσία για παράνομο στοίχημα στον Ιππόδρομο